Optimaliserte lager- og logistikkprosessene med skybasert økonomisystem

Rig Supply levde godt med Mamut frem til lønnsmodulen forsvant. De ønsket ikke å forholde seg til flere ulike systemer, og gikk derfor over til Visma Net. Nå har de økonomi, logistikk og lønn på ett sted.

Stian Vaaland, General Manager i Rig Supply, forteller at de blir positivt overrasket over systemet – hver eneste dag!

Grundig beslutningsprosess

Vaaland forteller at de brukte om lag ett år på å sondere markedet.

– Visma Net var i det øvrige siktet kostnadsmessig. Vi var imidlertid gjennom en veldig god prosess med Jostein Gjerde (avdelingsleder hos Visma-partneren Abacus IT). Vi hadde god kjemi, og vi fikk kjappe og gode svar på det vi lurte på. Dialogen med Jostein ga oss trygghet, sier han.

Om Rig Supply

Rig Supply ble startet opp i 2000, og driver med handel innen olje og gass, mer spesifikt beskyttelse og håndtering av rør. De har 3 faste ansatte og én lærling, med en forventning om å ende på 26 millioner i omsetning for 2022.

Prioriterte kontroll på lager og logistikk

Den viktigste faktoren for valget var en god logistikkmodul.

– Logistikk er den viktigst delen for oss, den må vi ha kontroll på. Vi ønsket å optimalisere lager- og logistikkprosessene, og det var derfor vi gikk for Visma Net. Her var systemet desidert best. I tillegg kunne vi gjøre de tilpasningene vi ønsket, forteller Vaaland, og fortsetter:

– Når det kommer til logistikk, synes jeg systemet er rett og slett fantastisk! Vi lærer oss ny funksjonalitet hver eneste dag og blir stadig positivt overrasket.

Når det kommer til logistikk, synes jeg systemet er rett og slett fantastisk! Vi lærer oss ny funksjonalitet hver eneste dag og blir stadig positivt overrasket.

Fant løsning for reiseregning og utlegg

Selskapet fikk en demoklient og testet løsningen parallelt med Mamut. På den måten fikk de tid til å venne seg til det nye systemet. I tillegg har de tatt digitale kurs og hatt opplæring med rådgivere fra Abacus IT.

– Stort sett har det gått veldig bra. Vi har riktignok jobbet oss gjennom enkelte utfordringer. Vi sliter litt med bankmodulen, der er noen bugs som vi jobber oss gjennom. Oppsettet for reiseregninger og utlegg var ikke helt tilpasset vår måte å jobbe på, men har har Abacus IT hjulpet oss med en løsning.

Om Visma Net

Visma Net er et automatisert system som passer for mellomstore bedrifter i vekst. Systemet leveres som et standardprodukt, med moduler og integrasjoner som tilpasses ditt behov innen økonomi, logistikk, prosjektstyring, og HR og lønn.

Utforsk mulighetene med Visma Net

– Automatisering gjør at vi vil jobbe kjappere

Selv om det nye systemet kom som følge av en nedlagt lønnsmodul, er det likevel et ønske å bli mer effektiv.

– Summen av automatisering og funksjonalitet gjør at vi etter hvert vil jobbe kjappere. Nå må vi lære å bruke det på best mulig måte, da vil vi spare tid. Vi oppdager nye muligheter hver dag i løsningen, avslutter Vaaland.

Levert av Abacus IT

Tusen takk til Abacus IT, en av våre mange leveransepartnere. De har levert og implementert Payroll for Rig Supply.

Stjerne til Abacus

Teamet fra Abacus IT har bestått av trainee Hanne Hermansen, i tillegg til rådgiverne Dirkaft Saleem og Håkon Jørgensen. Et ungt lag, men ifølge Stian har de levert til gull.

– Det har vært et flott team! Jeg er superimponert over alle tre, forteller han.

– Hanne er trainee, og jeg må si hun har vært en fornøyelse å jobbe med! Hun vil lære og det merkes godt. Jeg kan ikke få skrytt nok av henne, Abacus får en stjerne der! Hun har vært ekstremt positiv og har et strålende vesen. De tingene hun ikke kan, sjekker hun opp og kommer tilbake med.