Visma net ERP for bygg, anlegg og entreprenør

Regnskapsmotoren du trenger sammen med SmartDok

Visma net ERP er den finansielle motoren som holder maskineriet ditt i gang – så du kan bygge fremtiden. Løsningen håndterer alle økonomiprosessene deres automatisk, og takket være en tett integrasjon mot SmartDok, kan dataen flyte fritt mellom Visma net ERP og SmartDok.

Koble til flere løsninger

Bygg og anlegg er som regel avhengig av flere systemer må kommunisere med hverandre. Visma net ERP er laget for å samarbeide med andre systemer, sånn som produksjonsoppfølging, timefangst, kalkyle, CRM og avansert rapportering.Dette gir bedriften din fleksibiliteten til å velge de systemene som passer for dere, men som snakker sammen.

Regnskapsmodulen er gull verdt. Jeg liker nesten alt i den, egentlig. Approval også – det er så enkelt å sende, godkjenne og ha oversikt over fakturaene, uten at det tar mye tid.

Ruth Hauksdóttir, regnskapsmedarbeider i Røberg AS

Noen av fordelene med Visma net ERP

Prosjektregnskap
Du får full oversikt over budsjett, inntekter, kostnader og endringer. Timer, kostnader og materiell registreres fortløpende på prosjektet. Lederne får full innsikt i status, kostnader og ROI.
Fakturahåndtering og regnskap
Fakturaene håndteres i Visma net ERP – som ivaretar alle standardiserte behov. Full integrasjon med Compello (også en del av Visma-gruppen) løser mer avanserte funksjoner, i tillegg til å håndtere betydelige volum av transaksjoner.

Bankintegrasjon og -avstemming
Du får selvfølgelig full kontroll på både inngående og utgående transaksjoner uten å logge inn i nettbanken. Visma net ERP er godt integrert med alle norske banker, noe som gjør at du kan håndtere alle prosessene rett i løsningen.

Rapportering
Ved hjelp av OneStop Reporting (også et tilvalg i Visma net ERP), har du full kontroll på rapportering og analyse. Grensesnittet i OneStop Reporting er enkelt og intuitivt.

Hvem skal levere løsningen din?

Visma net ERP leveres gjennom samarbeidspartnerne våre. De dedikerte partnerne våre innen bygg og anlegg kjenner bransjen din godt, og har lang erfaring med å implementere det nye ERP-systemet ditt.

Nysgjerrig?

Snakk gjerne med Filip Caspersen ansvarlig for eiendom og ERP. Han kan kontaktes på cloud.erp@visma.com
Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter