Lønnssystem som passer for alle

MacBook mockup

Dette får du med våre lønnsystemer

Det skulle bare mangle at et lønnssystem utbetaler riktig lønn, til riktig ansatt, til riktig tid. Våre lønnssystemer byr i tillegg på smidige løsninger for både ansatte og ledere. Er du på jakt etter et nettbasert lønnssystem? Da kan det være verdt å sjekke ut lønnssystemet Payroll.

Reiseregninger og utlegg

Kvitt deg med papirkvitteringer og utleggsskjemaer. Ansatte tar bilde av kvitteringen med en app som leser og sender til godkjenning. Alle relevante data sendes automatisk inn i systemet.

Ferie og fravær

Nettbasert løsning for ferie og fravær gjør det enkelt for alle ansatte å føre fravær og søke om ferie. Like sømløst er det for ledere å bli varslet og godkjenne fortløpende.

Time -
registrering

Registrering av timer, overtid og fleksitid har aldri vært enklere. Ansatte registrerer timene sine på mobil og nett, og ledere godkjenner like enkelt.

Godkjenning

Effektiviser dokumentflyten og opplev økt kontroll. Med godkjenningstjeneste kan du enkelt godkjenne eller avvise fakturaer, utlegg, ferie og fravær.

Smidig overgang til nytt lønnssystem

Å bytte lønnssystem er kanskje enklere enn du tror? Med riktig partner på laget kommer du deg enklere gjennom alle stegene.

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter