Kom i gang med Business NXT

Våre partnere er ditt støtteapparat

Å bytte ERP-system er ikke for pyser, og det er mange steg bedriften må gjennom. Med riktig partner på laget kommer du deg enklere gjennom alle stegene.

Våre partnere har Visma-sertifiserte konsulenter som hjelper deg med alt fra løsningsarkitektur, implementering og integrasjoner. Gjennom lokal tilstedeværelse og ekspertise innen spesifikke bransjer, så vel som helt unik innsikt i integrasjonsmuligheter er det partnerne som knytter det hele sammen.

Slik går du og partneren din frem

Du kommer ikke utenom at bytte av ERP-system er kompleks og tar tid. Allikevel, er det kritisk å ha et skybasert ERP-system for å holde deg konkurransedyktig, og ikke minst for å ivareta bedriftens IT-sikkerhet. Slik kan du komme i gang med overgangen til nytt system:

  • Kartlegg behovet til bedriften din.
  • Snakk med flere leverandører før dere tar en avgjørelse.
  • Når du har valgt system, kan du sette deg ned og snakke med partneren din om behovene slik at en optimal løsning kan settes sammen. Det vil si, riktige funksjoner, integrasjoner og andre tilpasninger.
  • Deretter sørger partner for at relevant data blir flyttet fra gammelt til nytt system.
  • Dere tester løsningen for feil og justerer deretter.
  • Partner onboarder bedriften og medarbeidere dine.
  • Husk å bruke guider og support ved behov, og ikke glem at dere hele tiden kan justere systemet etter hvert som behovene deres endres.

Suksess med overgang til nytt ERP-system

Bli bedre kjent med noen av våre kunder som har valgt å gå over til Business NXT

Alltid tilgjengelig for kundene våre

Som kunde får du tilgang til vårt unike læringsmiljø – helt kostnadsfritt!

Learning Universe

Læringsuniverset er din billett til suksess. Du får tilgang til kortfattede, temabaserte og engasjerende kurs, med temaer som er relevante for deg. Ved å følge en skreddersydd læringsplan vil både du og dine medarbeidere bli kjent med Business NXT på en enkel, effektiv og motiverende måte.

Utforsk vårt kundeunivers

In-app i løsningen

Vi forstår at det kan være utfordrende å lære seg nye systemer. Derfor tilbyr vi hjelp i sanntid, inne i systemet. Trinn-for-trinn guider vil veilede deg gjennom prosessene, og hjelpe deg med å effektivisere hverdagen din. I tillegg vil du motta varsler om oppdateringer og ny funksjonalitet, slik at du alltid jobber i den nyeste versjonen av systemet.

Utforsk vårt kundeunivers

Kunnskapssenter

Vi har et omfattende kunnskapssenter med nyheter, brukertips og fagartikler om alle produkter. Vår avanserte AI-chatbot vil guide deg til akkurat den informasjonen du trenger, og besvare alle spørsmålene dine på en rask og presis måte.

Utforsk kunnskapssenteret

Bruker du Visma Business i dag?

Vi ønsker å gjøre overgangen til skyen så enkel som mulig for deg som allerede bruker Visma Business. Nettopp derfor har vi valgt å gjenbruke den velkjente og utprøvde datamodellen i Business NXT. Hvorfor?

  • Overgangen blir enkel. Vi har et eget migreringsverktøy som flytter alle data fra Visma Business sin bedriftsdatabase til Business NXT, uten strukturelle endringer. Du kjenner igjen dataene dine, og kommer fort i gang.
  • Vi gjenbruker all struktur i datamodellen, som gruppering av registre, bruk av kostnadsbærere, nummerserier og intervaller.
  • Datamodellen har blitt utviklet i mange år, brukt på tusenvis av kunder, på tvers av mange industrier og bransjer, og er funksjonell.
Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter