Alltid tilgjengelig for kundene våre

Når du er logget inn, er vi logget på. Hos oss er du som kunde alltid førsteprioritet. Derfor har vi skapt et unikt læringsmiljø, hvor vi er tilgjengelige for deg – når du trenger det. Du får alle verktøyene du trenger for å mestre ditt nye system på en enkel og effektiv måte.

Tilbudet er inkludert i ditt abonnement, helt uten ekstra kostnad!

Trygg og smidig overgang til nytt system

Vi vet hvor viktig en effektiv overgang til et nytt system er for deg – og det er vår viktigste prioritet. Derfor jobber vi tett med våre pålitelige partnere for å sikre at dataene dine flyttes smidig, gjennom våre avanserte verktøy. Med en skreddersydd onboardingsplan vil du raskt kunne nyte fordelene med ditt nye system, uten bekymringer. Er du klar for å ta skrittet inn i en mer effektiv arbeidshverdag?

Opplæring og kompetanse

Læringsuniverset er din billett til suksess. Du får tilgang til kortfattede, temabaserte og engasjerende kurs, med temaer som er relevante for deg. Ved å følge en skreddersydd læringsplan vil både du og dine ansatte bli kjent med deres nye system på en enkel, effektiv og motiverende måte.

Vi er her for å hjelpe deg

Vi er alltid der for deg inne i systemet. Alle våre skytjenester har en AI-chat som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, slik at du får assistanse og svar på spørsmål når du trenger det. Mellom kl. 09:00–16:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Trinn-for-trinn guider

Vi forstår at det kan være utfordrende å lære nye systemer. Derfor tilbyr vi hjelp i sanntid, inne i systemet. Trinn-for-trinn guider vil veilede deg gjennom funksjonene og prosessene, og hjelpe deg med å effektivisere hverdagen din. I tillegg vil du motta varsler om viktige oppdateringer og ny funksjonalitet.

Visma Community

Visma Community har vært en suksess for kunnskapsdeling mellom oss og deg som kunde i mange år - men nå ønsker vi å invitere dere inn i et helt nytt kunnskapssenter, som vil erstatte dagens Community. 

Les mer om kunnskapssenteret under.

Kunnskapssenter

I vårt omfattende kunnskapssenter kan du utforske nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter. Her kan du også stille spørsmål til vår AI-chat, som vil hjelpe deg med å finne relevant informasjon på en rask og presis måte. Du kan også velge å prate med en av våre produkteksperter hvis du ikke får svarene du leter etter.

Vi og våre partnere er bare et klikk unna for å besvare spørsmålene dine og hjelpe deg med det du måtte lure på!

Visma Partnere skreddersyr løsninger til dine behov

Hos Visma Software tror vi på å levere skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine unike behov. For å oppnå dette, samarbeider vi tett med erfarne og kompetanserike sertifiserte Visma-partnere.

Våre partnere er eksperter på Visma-programvare, og de forstår din virksomhet og vil være din arkitekt som hjelper deg med å få hele ditt forretningssystem til å passe dine prosesser. Sammen skaper vi løsninger som ikke bare løser dine nåværende utfordringer, men også legger til rette for fremtidige vekst.

Nyttige integrasjoner med åpent API

Alle våre skytjenester har et åpent API, og vi tillater alle å bruke våre APIer til å bygge og utvikle integrasjoner. Har du en integrasjon du ønsker å teste, eller vil du vite hvordan du kommer i gang? 

Våre verdier

Vi jobber hver dag for å skape enestående kundeopplevelser, og vi har et ønske om å gi deg den aller beste servicen. Vi tror på at god service defineres gjennom kultur og verdier, derfor vil vi møte deg på en måte som gjør at du føler deg sett, forstått og positivt overrasket, i tråd med våre verdier.

Se meg. Forstå meg. Overrask meg.  
Vi er her for deg
Sammen skal vi effektivisere prosesser og jobbe smartere!