Produkt

Nullstill
Aktive filter
Tag
Black close icon
Ingen resultat funnet

Tronrud Eiendom I Advanced Workflow i Business NXT

Gründeren bak Tronrud Eiendom og Tronrud Bygg, Haakon Tronrud forteller at det avgjørende for både prosjektlederne og regnskapsførerne å ha tilgang til nøyaktig informasjon, uansett hvor og uansett når. 

Senja Avfall | Business NXT

Senja Avfall IKS trengte en løsning som la til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser. Da passet Business NXT som hånd i hanske.

Lofotprodukt AS I Business NXT

En splitter ny løsning i Business NXT hjelper bedriften med å effektivisere og digitalisere forretningsprosessene, slik at de er rigget for å møte veksten inn i fremtiden.

Learn AS I OneStop Reporting

Trafikkskolen Learn AS har over 50 ansatte, som er selve kjernen i bedriften. Derfor er også alle hjelpemidler som kan gi mer tid til folka i bedriften, svært høyt verdsatt. Det har rapporteringssystemet, OneStop Reporting bidratt til.

Apotekforeningen | Visma net ERP

Apotekforeningen er bransjeorganisasjonen til alle apotekene i Norge. Viktigheten av en aktør som tar IT-sikkerhet på alvor var den avgjørende faktoren da de valgte ERP-systemet, Visma net ERP.

Aker | Business NXT

Aker er forberedt på endringene de har i vente, og ser frem til å kunne bruke et gjenkjennbart skybasert ERP-system med høy grad av sikkerhet.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.