Contracting NXT 

En komplett systempakke for elektrikere, VVS og håndverkere.

Se lanseringen!

7. mars lanserte vi Contracting NXT – vår nyeste, innovative og skybaserte løsning for håndverksbransjen. Se opptaket av den digitale sendingen for å oppdage hvordan Contracting NXT kan forenkle og effektivisere dine arbeidsprosesser!

Hva er Contracting NXT?

Med Contracting NXT samler du alle arbeidsprosesser i én helhetlig skybasert pakke, som dekker dine behov innen ordre, prosjekt, lagerstyring, økonomi, rapportering og lønn. Fundamentet i pakken er Contracting Works – en automatisert skyløsning for ordre- og prosjektstyring. Løsningen er skreddersydd for elektrikere, VVS og andre håndverkere.

Fordeler med Contracting NXT

  • Strømlinjeformet migrasjon av data fra Visma Contracting. 
  • Standardiserte oppsett. 
  • Dokumentasjon tilpasset bransjen i én helhetlig løsning.
  • Levert gjennom sertifiserte partnere med kompetanse på alle prosesser. 
  • Strømlinjeformet migrasjon av data fra Visma Contracting. 
  • Online-kurs tilpasset bransjens prosesser.
  • Prisgunstig pakketering.
  • Ett kontaktpunkt for support og ansvarlig leveranse.

Sømløs arbeidsflyt

Contracting NXT består av fire tjenester som samhandler ved å snakke med hverandre. Det gir deg som bruker en bedre flyt i hverdagen.

Ordre- og prosjektstyring

Contracting Works håndterer alt fra planlegging av ressurser og jobber, kommunikasjon med kunder og ansatte til timer, materiell, dokumentasjon og rapportering. Contracting works er bindeleddet mellom regnskapet ditt og håndholdte systemer, slik at alle i bedriften – fra daglig leder til håndverkere – bruker tjenester som snakker sammen. 

Økonomi

Business NXT er den skybaserte versjonen av Norges mest brukte ERP-system, Visma Business. Business NXT er utviklet for å håndtere et større volum av transaksjoner, store mengder data, samt mange brukere og klienter. 

Lønn og HR

Payroll håndterer lønns- og HR-tjenester for hele bedriften. Automatikken i systemet tar seg av manuelle og tidkrevende oppgaver for lønnsansvarlig. Det gir bedre flyt, høyere kvalitet og mer effektive prosesser for lønn. Nye lovkrav oppdateres automatisk, slik at bedriften til enhver tid jobber i henhold til gjeldende regelverk. HR-programmet Dottie er tilgjengelig for kunder som har behov for en HR-løsning for oppfølging av ansatte.

Rapportering

OneStop Reporting er rapporteringsverktøyet som gir deg innsikten du trenger for å bruke bedriftens data til å øke lønnsomhet. Du får oversikt over bedriftens trender, slik at du kan forbedre inntjeningen og være forberedt på økte kostnader. 

Overgang fra Visma Contracting

Bekymret for all historikken din? Vi tilbyr verktøy og støtte for å hjelpe deg med å migrere data fra Visma Contracting til Contracting NXT, slik at du kan beholde historikken og dataene dine.

Alltid tilgjengelig for kundene våre

Som kunde får du tilgang til vårt unike læringsmiljø – helt kostnadsfritt!

Learning Universe

Læringsuniverset er din billett til suksess. Du får tilgang til kortfattede, temabaserte og engasjerende kurs, med temaer som er relevante for deg. Ved å følge en skreddersydd læringsplan vil både du og dine medarbeidere bli kjent med Business NXT på en enkel, effektiv og motiverende måte.

Utforsk vårt kundeunivers

In-app i løsningen

Vi forstår at det kan være utfordrende å lære seg nye systemer. Derfor tilbyr vi hjelp i sanntid, inne i systemet. Trinn-for-trinn guider vil veilede deg gjennom prosessene, og hjelpe deg med å effektivisere hverdagen din. I tillegg vil du motta varsler om oppdateringer og ny funksjonalitet, slik at du alltid jobber i den nyeste versjonen av systemet.

Utforsk vårt kundeunivers

Kunnskapssenter

Vi har et omfattende kunnskapssenter med nyheter, brukertips og fagartikler om alle produkter. Vår avanserte AI-chatbot vil guide deg til akkurat den informasjonen du trenger, og besvare alle spørsmålene dine på en rask og presis måte.

Utforsk kunnskapssenteret

Våre prefererte Visma-partner

For å sikre best mulig leveranse for kundene våre, leverer vi Contracting NXT gjennom sertifiserte partnere. Der Visma Software har kompetanse på produktutvikling og forstår hva systemene skal løse, så er det partnerne våre som knytter det hele sammen. Gjennom lokal tilstedeværelse og ekspertise innen bransjen, så vel som helt unik innsikt i integrasjonsmuligheter.
Dette er noen av våre partnere som har Visma sertifiserte konsulenter på Contracting NXT, og kan hjelpe deg med med alt fra løsningsarkitektur, implementering og integrasjoner. Har du ingen partner, kan du ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre.

Kontakt oss

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?

Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter