Visma net ERP for grossist og varehandel

Stålkontroll på logistikk og økonomi

Visma net ERP er skapt for at du kan håndtere komplekse prosesser innen lager, logistikk og økonomi. Alt er i ett system som er utviklet for å automatisere. Det er en moderne plattform som gjør det enkelt å integrere også de andre systemene du er avhengig av å ha.

  • Høyere produktivitet og mer fornøyde kunder
  • Forbedret IT-sikkerhet og lavere IT-kostnader
  • Bedre beslutningsstøtte og samhandling i hele verdikjeden
  • Støttes i Norden og Nederland

Integrert med nettbutikken din

Visma net ERP er integrert med de fleste netthandelsløsninger og sikrer riktig informasjon om produkter, priser, og beholdning på nettbutikken din.

Sørg for at dine kunder er fornøyde ved å automatisere flyten mellom bestilling og levering. La Visma net ERP hjelpe deg med å satse på netthandel!

Jeg forsto at Visma net ERP går all-in på automatisering. Det var det som fanget meg helt. Alle stegene i logistikkprosessen kan jo automatiseres, og knyttes sammen med bokføringen.

Daglig leder i Foodpartner AS

Laget for å samarbeide med andre systemer

Din handelsbedrift er garantert avhengig av flere systemer som må kommunisere med hverandre. Visma net ERP er laget for å samarbeide med andre systemer som netthandelsløsninger, fraktsystemer, CRM og ulike lagersystemer er noen eksempler.

Dette gir din bedrift fleksibiliteten til å velge de systemene som passer for dere, men som snakker sammen.

  • Visma net ERP håndterer ulike typer salg og fra flere kanaler. Du ser status på alle tilbud, salgs-, web-, rest- og returordre. Selgerne har full kontroll på marginer og tilgjengelighet, og fakturering og registrering av betalinger skjer helt automatisk.

  • Du har full kontroll på hva som finnes hvor på lageret, og overføring mellom lager. Visma net ERP støtter partihåndtering, serienummer og holdbarhet, og integreres med systemene deres for plukk, mottak og varetelling.

  • Systemet foreslår når og hvilke varer du bør kjøpe inn, og baserer seg på historiske data og eventuelt sesongvariasjoner. Du kan både gjøre innkjøp til ordre og direkte levering til kunden din – for å minske behovet for lagerplass.

Integrasjon mot netthandel og
håndterminaler

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter