Periode & År

Utfør årsoppgjøret med hjelp av automatikk. Spre arbeidsmengden utover året ved å gjøre årsoppgjøret til en naturlig utvidelse av periodeavslutning. Når all dokumentasjon er klargjort, reduseres arbeidet med årsavslutningen.
MacBook mockup

Hvorfor Periode & År?

Enkelt å komme i gang

Når du får tilgang til Periode & År kan du legge inn brukere, og importere data enkelt fra Altinn.

Lær deg systemet underveis

Du får tilgang til Vismas eget læringsunivers med interaktiv veiledning i systemet. Ta korte temabaserte kurs akkurat når det passer deg.

Trygghet i alle ledd

Du kan være sikker på at alle data blir ivaretatt til enhver tid. Systemet er alltid oppdatert i henhold til gjeldende lover og regler i forbindelse med skattemeldingen.

Periode & År generer også omfattende og pålitelig dokumentasjon som tilrettelegger for at du oppfyller bransjens strengeste krav og sikrer etterlevelse.

Alt er inkludert

Du betaler kun for abonnement og forbruk i løsningen.

Du får selvfølgelig også gratis tilgang til digital opplæring og support fra de mest erfarne fagfolkene.

Er du klar?
La oss sette i gang!

1. Bestill
2. Legg inn brukere
3. Gratis opplæring i Vismas egne læringsunivers
4. Importer kunder og data fra Altinn
5. Sett i gang

Økt kontroll og kvalitet

Hev kvaliteten på arbeidet gjennom sjekklister basert på God regnskapsførerskikk (GRFS)  med mulighet for individuell tilpasning, kommentarer til kvalitetskontroll og innebygde automatiske kontroller.

Flere i bedriften kan ta del i årsoppgjøroppgavene, slik at alle kan være med på ulike trinn i årsoppgjøret. Fordelen er at du får mer tid til produksjon og mindre støy fra unødvendige prosesser og funksjoner.

Nøyaktig årsoppgjør

Du øker presisjonen og reduserer risikoen for manuelle feil med automatiske beregninger i en løsning som håndterer avanserte beregninger. Selvfølgelig støtter den også den nye skattemeldingen.

Periodeavslutning hver måned

Du får bedre kontroll over eventuelle avvik, slik at du får et bedre styringsgrunnlag, og et oppdatert regnskap ved å gjennomføre periodeavslutning hver måned.

Alltid tilgjengelig for kundene våre

Som kunde får du tilgang til vårt unike læringsmiljø – helt kostnadsfritt!

Learning Universe

Læringsuniverset er din billett til suksess. Du får tilgang til kortfattede, temabaserte og engasjerende kurs, med temaer som er relevante for deg og klientene dine.

Ved å følge en skreddersydd læringsplan vil både du og dine ansatte bli kjent med Periode & År på en enkel, effektiv og motiverende måte.

Utforsk vårt kundeunivers

In-app i løsningen

Vi forstår at det kan være utfordrende å lære seg nye systemer. Derfor tilbyr vi hjelp i sanntid, inne i systemet. Trinn-for-trinn guider vil veilede deg gjennom prosessene, og hjelpe deg med å effektivisere hverdagen din.

I tillegg vil du motta varsler om oppdateringer og ny funksjonalitet, slik at du alltid jobber med den nyeste versjonen av systemet.

Utforsk vårt kundeunivers

Chat

Trenger du assistanse eller svar på spørsmål? Periode & År har en AI chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, slik at du får hjelp når du trenger det.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter, eller din Visma Partner. Vi er her for å sikre at du alltid har den støtten du trenger.

Utforsk vårt kundeunivers

Kunnskapssenter

Vi har et omfattende kunnskapssenter med nyheter, brukertips og fagartikler om alle produkter.

Vår avanserte AI-chatbot vil guide deg til nøyaktig den informasjonen du trenger, og besvare alle dine spørsmål på en rask og presis måte.

Utforsk kunnskapssenteret

Ofte stilte spørsmål

Bruker du
Finale eller Total?

Systemene Finale og Total fases ut og samles i skyen som Periode & År. De samme menneskene som står bak Finale og Total, har også ansvaret for Periode & År. Dermed videreføres kompetansen i skyen, i en oppdatert software som møter nåtidens krav ved hjelp av den nyeste teknologien.

Du er kanskje også interessert i

Hva er et årsoppgjør?

Viser bedrifters økonomiske posisjon etter et regnskapsår, og gir oversikt over alle økonomiske hendelser.
Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter