Visma Net
For bedrifter i vekst

MacBook mockup

Hvorfor velge Visma Net?

Visma Net er et norsk forretningssystem som er utviklet for å automatisere og effektivisere alle prosessene i mellomstore og store bedrifters økonomistyring. Visma Net leveres som et standardprodukt, med moduler, tilleggstjenester og integrasjoner som tilpasses ditt behov innen økonomi, logistikk, prosjektstyring, og HR og lønn. 

Unngå å bruke unødvendig tid på oppgavene dine, og la systemet ta seg av det for deg.

Integrert med
Norge AS

Fra dag én er du integrert med norske banker og myndigheter, som Altinn. Gjør utbetalinger og matching med innbetalinger direkte i regnskapet, uten å logge inn i nettbanken.

Se hvordan vår AI-teknologi
jobber for deg.

AI hjelper deg å finne frem

Vi lurer på hvordan du kan bokføre en forskuddsbetaling på leverandør, og Visma-chatten finner fort frem til en relevant artikkel med informasjonen du trenger.

Se klippet

AI anbefaler kurs

Vi spør om innkjøpsprosessen i Visma Net ERP, og vår AI-chatbot finner med en gang frem et av våre kurs, og gir deg en kort beskrivelse sammen med lengde og link til påmeldingssiden.

Se klippet

X
X

Funksjonalitet

Finans

Kjernen i finansmodulen av Visma Net er mer automatikk og mindre administrasjon. Systemet håndterer komplekse regnskap for mellomstore norske bedrifter.

Visma Net er et norsk regnskapsprogram som er bygget for å automatisere og effektivisere alle prosessene i økonomistyringen din. Det gir dere tid og oversikt til å jobbe med det som virkelig teller.

Les mer

 • Konsernregnskap og konsolidering
 • Automatisert fakturering
 • Elektronisk fakturahåndtering
 • Bankintegrasjon
 • Purring og inkasso
 • Anleggsregistrering
 • Rapportering

Logistikk

Få kontroll over hele ordreprosessen, fra tilbudsordre til produksjon og innkjøp, samt full lagerstyring etter FIFO-metoden. Systemet håndterer alt fra enkel timefakturering til omfattende lagerstyring, og gir deg alltid nødvendig støtteinformasjon under registrering.

Med logistikkdelen i Visma Net får du god oversikt med støtterapporter som sikrer punktlighet og profesjonell service.

Les mer

 • Lagerstyring
 • Salg
 • Innkjøp
 • Forespørsel
 • Rapportering
 • Automasjon av arbeidsflyt

Prosjektstyring

Severa er et tilleggssystem for alle som fakturerer timer i prosjekter, og som ikke har lagerførte varer eller avansert logistikk. Det kan være alt fra IT, teknologi og teknologiteknisk konsulentvirksomhet til reklame og markedsføring.

Hører ikke bedriften din hjemme i noen av disse kategoriene? Ta likevel en titt på de ulike fordelene under – og kontakt oss gjerne for en prat om Severa Project Management passer for akkurat deres behov.

Les mer

 • Ressursplanlegging
 • Innsikt
 • Timeregistrering
 • Fakturering
 • Rapportering og innsikt

Lønn og HRM

Payroll er et tilleggssystem for lønn og HRM. Det skybaserte lønnssystemet, Payroll, er tett integrert med Visma Net. Payroll automatiserer og forenkler arbeidet med lønn før lønnsansvarlig, ledere og medarbeidere.

Les mer

 • Lønn
 • Ferie og fravær
 • Utlegg og reiseregninger
 • Timeregistrering
 • Godkjenning
 • Tilgjengelig fra mobil

Rapportering og budsjettering

Tilleggs- og rapporteringsløsningen OneStop Reporting, forenkler og automatiserer oppgavene. Løsningen er et fleksibelt og robust verktøy, hvor hele ditt rapporteringsbehov er samlet på ett sted.

Les mer

 • Tilpass og lag akkurat de rapportene du trenger
 • Standardrapporter som møter ulike behov
 • Dashboards og visuell presentasjon av nøkkeltall
 • Automatisk rapportdistribusjon på forhåndsdefinerte tider
 • Konsolidering av data fra alle selskaper i ditt konsern
 • Skreddersøm av budsjett- og prognosemodell.
 • Standard budsjettmodell med arbeidsflyt-funksjon.
 • Arkiv med tilgang til historiske tall.

Prosjektregnskap

Prosjektregnskap i Visma Net gir deg full kontroll på budsjett, inntekter og kostnader knyttet til de ulike prosjektene bedriften din har gående.

Dermed har du alltid status i sanntid på alt fra arbeid og tjenester til materialer og lagerartikler.

Les mer

Prosjektregnskapet er integrert mot:

 • Hovedbok
 • Reskontro
 • Salgsordre
 • Innkjøpsordre
 • Kundefordringer
 • Lagerstyring

Integrasjonsmagi

Et skybasert system alene er ikke nødvendigvis det som skaper effektivitet for bedriften. Det er samhandlingen på tvers av systemene som virkelig gir gevinster. Med ERP-systemets åpne API velger du de integrasjonene du trenger i  bedriften din slik at du kan skreddersy et perfekt egenkomponert system i skyen.

Løsningen blir levert som hyllevare, slik at du kan gjøre betydelige tilpasninger og koble til de fagsystemene og bransjeløsningene som du har behov for. Du kan velge mellom integrasjoner som er ferdig utviklet, eller koble det sammen med dine egne systemer.

Finner du ikke den integrasjonen du leter etter? Ingen fare, her er alle muligheter åpne, og partneren din kan hjelpe deg med å finne løsningen som passer akkurat deg.

Automatisering

Med et automatisert system i skyen, reduserer du tiden du bruker på manuelt arbeid. Systemet jobber for deg, og oppgaver som fakturering, behandling av transaksjoner, rapportering og godkjenningsflyt går automatisk.

Alle dashboards og rapporter er alltid oppdatert i sanntidsdata, og du får øyeblikkelig tilgang til informasjonen du trenger. I tillegg til arbeidsoppgaver, skjer også alle oppdateringer automatisk. Og når systemet oppgraderes så skjer det raskt - uten at du trenger å gjøre noe.

Programvaren utvikles hele tiden. Det er ikke lenger stress med å måtte punche ditt og datt. Jeg får energi og vil bare jobbe mer, finne ut av mer! 
Sokrates Kalenderidis, gründer og daglig leder i Foodpartner

Vi hjelper deg over til nytt ERP-system

Å bytte ERP-system er omfattende, men ta det helt med ro – vi hjelper deg gjennom alle stegene. Med riktig partner på laget kommer du deg raskt over på ditt nye nettbaserte ERP-system.

Dette sier kundene våre om Visma Net

– Ved å tilrettelegge for en bedre work-life-balance og la folk styre arbeidsdagen mer selv, sitter man igjen med langt mer fornøyde ansatte.
Steffan Antonsen - IT- og HR-sjef
Apotekforeningen
– Hvis vi skal bli best på logistikk, må vi ha en løsning som fanger opp avvik.
Helge Mood - CEO i Boss Europe
Boss Europe
– Alle ønsker jo en enklere hverdag, og det får du med Visma Net. Det er en løsning jeg definitivt kommer til å fortsette å jobbe i.
Laurence Massem - Økonomidirektør
Deadline2online
– Visma Net hjelper oss med å lage en sømløs kundereise mellom butikk og nettbutikk.
Daniel Lilleskog - Markedssjef
Extra Leker
– Programvaren utvikles hele tiden. Det er ikke lenger noe "nå må jeg gå inn og punche ditt og datt". Jeg får energi og vil bare jobbe mer, finne ut av mer!
Sokrates Kalenderidis - Gründer og daglig leder
Foodpartner
– Vi merker at vi har kunnet sende skuldrene betydelig når det kommer til datasikkerheten vår. Det er godt å vite at den er tatt hånd om av leverandøren.
Eva Karoliussen - Administrasjonssjef
MBA Entreprenør AS
– Logistikk er den viktigst delen for oss, den må vi ha kontroll på. Visma Net kunne optimalisere lager- og logistikkprosessene, med tilpasningene vi ønsket.
Stian Vaaland - General Manager
Rig Supply
– Det er veldig oversiktlig med de ulike modulene. Vi får ut rapporter som vi hele tiden kan ta ut og se hvordan det går. Alt samlet på ett sted.
Kim Vevle - Regnskapssjef
Kronsteingruppen AS

Alltid tilgjengelig for kundene våre

Learning Universe

Læringsuniverset er din billett til suksess. Du får tilgang til kortfattede, temabaserte og engasjerende kurs, med temaer som er relevante for deg.

Ved å følge en skreddersydd læringsplan vil både du og dine ansatte bli kjent med Visma Net på en enkel, effektiv og motiverende måte.

Utforsk vårt kundeunivers

In-app i løsningen

Vi forstår at det kan være utfordrende å lære seg nye systemer. Derfor tilbyr vi hjelp i sanntid, inne i systemet. Trinn-for-trinn guider vil veilede deg gjennom prosessene, og hjelpe deg med å effektivisere hverdagen din.

I tillegg vil du motta varsler om oppdateringer og ny funksjonalitet, slik at du alltid jobber med den nyeste versjonen av systemet.

Utforsk vårt kundeunivers

Chat

Trenger du assistanse eller svar på spørsmål? Visma Net har en AI chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, slik at du får hjelp når du trenger det.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter, eller din Visma Partner. Vi er her for å sikre at du alltid har den støtten du trenger.

Utforsk vårt kundeunivers

Kunnskapssenter

Vi har et omfattende kunnskapssenter med nyheter, brukertips og fagartikler om alle produkter. Vår avanserte AI-chatbot vil guide deg til nøyaktig den informasjonen du trenger, og besvare alle dine spørsmål på en rask og presis måte.

Utforsk kunnskapssenteret

Som kunde får du tilgang til vårt unike læringsmiljø – helt kostnadsfritt!

Er du på vei til et nytt ERP-system?

Vi gir deg 10 av de viktigste grunnene til at du bør velge et ERP-system i skyen.

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter