Fenistra

Det ledende systemet for eiendomsforvaltning

Regnskapsmotoren du trenger integrert med Fenistra

ERP-systemet er den finansielle motoren som holder maskineriet ditt i gang – så du kan eie fremtiden. Business NXT håndterer alle økonomiprosessene automatisk, slik at dataene dine flyter fritt mellom ERP-systemet og Fenistra.

En strøken økonomi

Business NXT tilrettelegger for grenseløse muligheter med åpent API, slik at du kan skreddersy en helt egen ERP-plattform i skyen. Her får du muligheten til å jobbe både automatisert og manuelt – hvis du vil, da.

Systemet er tett integrert med løsninger for rapportering, budsjettering, lønn og HR, og inkluderer så klart hjertet av ethvert ERP-system – finans og logistikk. I tillegg sikrer systemet at bedriften din alltid leverer i henhold til lover og regler. Du kan rett og slett bygge ditt unike ERP-system, med de funksjonalitetene og integrasjonene som dekker bedriftens spesifikke behov.

Fordeler med Business NXT

Alt under ett tak

Business NXT for eiendomsbransjen er integrert mot Fenistra, som fra 2021 er en del av Property Solutions. Satsingen er en samling av de beste digitale løsningene for eiendomsbransjen.

Justering og mva-håndtering

Kombinasjonen av og Business NXT, gir en unik mulighet til å effektivisere håndtering av blant annet justeringsplikt, mva-håndtering og førsel i regnskapet.

Bankintegrasjon og -avstemming

Du får selvfølgelig full kontroll på både inngående og utgående transaksjoner uten å logge inn i nettbanken. Business NXT er godt integrert med alle norske banker, noe som gjør at du kan håndtere alle prosessene rett i løsningen.

Rapportering

I Business NXT benytter du rapporteringsløsningen OneStop Reporting, som er et fleksibelt og robust verktøy for rapportering og budsjettering. Alle dine rapporteringsbehov er samlet på ett sted, og fremstiller data på en visuell måte som alle kan forstå. Det gir deg verdifull innsikt i bedriften din. Du kan benytte ferdigdefinerte rapporter, eller skreddersy dine egne. Rapportene kan enkelt deles med sluttbrukere, slik at de også får oppdaterte data når de trenger det.

Onestop Reporting er tett integrert med Business NXT, og er inkludert i abonnementet.

Fakturahåndtering og regnskap

All fakturering av leiekontrakter skjer i Fenistra, mens øvrig fakturering gjør du i Workflow i Business NXT som ivaretar alle standardiserte behov. Integrasjon mot tredjepartsløsninger fikser de mer avanserte funksjonskravene, i tillegg til å håndtere betydelige volum av transaksjoner.

Leveres gjennom partnere

Business NXT leveres gjennom samarbeidspartnerne våre. De dedikerte partnerne våre innen eiendom kjenner bransjen godt, og har god erfaring innen implementering, oppsett og opplæring av Business NXT og integrasjonene som følger med.

Nysgjerrig?

Snakk gjerne med Filip Caspersen, ansvarlig for eiendom og ERP. Han kan kontaktes på cloud.erp@visma.com

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter