Visma net ERP for industri og prosjektlogistikk

Effektiv og heldigital prosjektlogistikk

Rik tekstVisma net ERP er en skybasert løsning som er skapt for at du kan håndtere komplekse prosesser innen prosjekt, logistikk og økonomi. Du har all oversikt i ett system, utviklet for å automatisere alle manuelle prosesser. Visma net ERP gir deg:

  • Stålkontroll på prosjektene, logistikken og økonomien
  • Skreddersydde dashbord og rapporter som alltid er oppdaterte
  • Bedre beslutningsstøtte og samhandling i hele verdikjeden
  • Støttes i Norden og Nederland

Koble til flere løsninger

Du er garantert avhengig av flere systemer som må kommunisere med hverandre. Visma net ERP er laget for å samarbeide med andre systemer, for eksempel:

PLM, CRM, Timer, Produksjonsstyring, WMS, Service, Innkjøpsoptimalisering, Netthandel, Transport, EDI.

Noe av det beste med Visma net ERP er den store tilgjengeligheten på data. Du kan få øyeblikksbilder på alt fra ordrereserve til prosjektlønnsomhet og likviditet.

CEO Bernt Arne Breistein i Sub Sea Services

Nyttig funksjonalitet for industribedrifter

Én plattform gir full kontroll

Med alt samlet på ett sted har du full oversikt over budsjett, inntekter og kostnadskontroll knyttet til de ulike prosjektene. Status på alt fra arbeid og tjenester til lager, montering og innkjøp er alltid oppdatert i Visma net ERP.

Effektiv og oversiktlig prosjektlogistikk

Definer prosjektenes budsjetter ned på egendefinerte oppgaver og varer. Du har alltid oversikt over fremdrift og faktiske verdier opp mot budsjett. Fordi logistikken er fullintegrert med prosjektregnskapet, har du kontroll på hele vareflyten. Med støtte for flerlager og prosjektlager har du også oversikt over varer reservert for hvert prosjekt samt behov for montering eller innkjøp.

Fleksibel prosess for montering

Visma net ERP gir deg muligheten til å lage spesifikasjoner for sammensetning av varer og tjenester til montering. Monteringsordre kan skapes basert på salg eller fremtidig behov. Integrer systemet med PLM-løsningen din for automatisk oppretting av varestrukturer. Systemet vil gi deg oversikt over hva du har på lager tilgjengelig for montering og foreslå hva du må kjøpe inn.

Beslutninger basert på data

Visma net ERP har kunnskapen dere trenger for å ta smarte beslutninger. Få alle nøkkeltall på ett sted og fra dashboard tilpasset ulike roller i din bedrift. Prosjektleder har for eksempel oversikt over fremdrift og forsinkede oppgaver. En produksjonsleder kan se tidsbehov fremover i tid og lagersjefen ser forsinkede mottak og kan planlegge bemanning for fremtidige varemottak.

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter