Visma Software | Dottie HR

– Henvendelser fra ansatte og ledere er redusert med rundt 75 prosent etter at vi begynte å bruke Dottie, sier People & Operations-direktør Siri Haug. Her utdyper hun hvordan du realiserer verktøyets fire superkrefter i bedriften din.

Tronrud Eiendom I Advanced Workflow i Business NXT

Gründeren bak Tronrud Eiendom og Tronrud Bygg, Haakon Tronrud forteller at det avgjørende for både prosjektlederne og regnskapsførerne å ha tilgang til nøyaktig informasjon, uansett hvor og uansett når. 

Senja Avfall | Business NXT

Senja Avfall IKS trengte en løsning som la til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser. Da passet Business NXT som hånd i hanske.

Lofotprodukt AS I Business NXT

En splitter ny løsning i Business NXT hjelper bedriften med å effektivisere og digitalisere forretningsprosessene, slik at de er rigget for å møte veksten inn i fremtiden.

Learn AS I OneStop Reporting

Trafikkskolen Learn AS har over 50 ansatte, som er selve kjernen i bedriften. Derfor er også alle hjelpemidler som kan gi mer tid til folka i bedriften, svært høyt verdsatt. Det har rapporteringssystemet, OneStop Reporting bidratt til.

Apotekforeningen | Visma net ERP

Apotekforeningen er bransjeorganisasjonen til alle apotekene i Norge. Viktigheten av en aktør som tar IT-sikkerhet på alvor var den avgjørende faktoren da de valgte ERP-systemet, Visma net ERP.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.