Produkt

Nullstill
Aktive filter
Tag
Black close icon
Ingen resultat funnet

Senja Avfall | Business NXT

Senja Avfall IKS trengte en løsning som la til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser. Da passet Business NXT som hånd i hanske.

Lofotprodukt AS I Business NXT

En splitter ny løsning i Business NXT hjelper bedriften med å effektivisere og digitalisere forretningsprosessene, slik at de er rigget for å møte veksten inn i fremtiden.

Learn AS I OneStop Reporting

Trafikkskolen Learn AS har over 50 ansatte, som er selve kjernen i bedriften. Derfor er også alle hjelpemidler som kan gi mer tid til folka i bedriften, svært høyt verdsatt. Det har rapporteringssystemet, OneStop Reporting bidratt til.

Apotekforeningen | Visma net ERP

Apotekforeningen er bransjeorganisasjonen til alle apotekene i Norge. Viktigheten av en aktør som tar IT-sikkerhet på alvor var den avgjørende faktoren da de valgte ERP-systemet, Visma net ERP.

Aker | Business NXT

Aker er forberedt på endringene de har i vente, og ser frem til å kunne bruke et gjenkjennbart skybasert ERP-system med høy grad av sikkerhet.

Amundsen Sport | Visma net ERP

Jørgen Olav Amundsen trengte en klokke. Han lagde den like greit selv. 15 år senere er bezel og fjærhus byttet ut med anorakk og nikkers, samtidig som tidsbruk fortsetter å være et stort tema. Med komplekse behov innen varehandel – et marked som utvikler seg i rekordfart – er Amundsen Sports avhengig av å ligge foran i løypa.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.