Visma net ERP for eiendom

Regnskapsmotoren du trenger integrert med Fenistra

ERP-systemet er den finansielle motoren som holder maskineriet ditt i gang – så du kan eie fremtiden. Visma net ERP håndterer alle økonomiprosessene automatisk, slik at dataene dine flyte fritt mellom ERP-systemet og Fenistra.

En strøken økonomi

Visma net ERP er en 100 prosent nettbasert løsning tilpasset mellomstore bedrifter med et utvidet behov innen regnskap, fakturahåndtering, prosjekt og lønn.

Løsningen er en alt-i-ett-plattform som rigger hele bedriften for å vokse mer – og samtidig administrere mindre. Med et rikt API, kan du alltid koble til de tredjepartsløsningene du trenger.

Fordelene med Visma net ERP

Alt under ett tak

Visma net ERP for eiendomsbransjen er integrert mot Fenistra, som fra 2021 er en del av Property Solutions. Satsingen er en samling av de beste digitale løsningene for eiendomsbransjen.

Justering og mva-håndtering

Kombinasjonen av Fog Visma net ERP gir en unik mulighet til å effektivisere håndtering av blant annet justeringsplikt, mva-håndtering og førsel i regnskapet.

Bankintegrasjon og -avstemming

Du får selvfølgelig full kontroll på både inngående og utgående transaksjoner uten å logge inn i nettbanken. Visma net ERP er godt integrert med alle norske banker, noe som gjør at du kan håndtere alle prosessene rett i løsningen.

Prosjektregnskap

Prosjektregnskap i Visma net ERP gir full oversikt over budsjett, inntekter, kostnader og endringer i prosjektet samt mulighet for å registrere timer, kostnader og materialer. De ansatte kan registrere inntekter, utgifter og løpende status i spesifikke prosjekter. Leder får full oversikt over status, kostnader og ROI.

Fakturahåndtering og regnskap

All fakturering av leiekontrakter skjer i Fenistra, mens tilleggsfakturering gjør du i Visma net ERP. Fakturainnboksen i Visma net ERP ivaretar alle standardiserte behov. Full integrasjon mot Compello løser de mer avanserte funksjonskravene, i tillegg til å håndtere betydelige volum av transaksjoner.

Rapportering

Ved hjelp av OneStop Reporting som er inkludert i abonnementet, har du full kontroll på rapportering og analyse på tvers av løsningene og bedriften din. Her får du muligheten til å samle all informasjon fra flere datakilder (Fenistra, Visma net ERP og eventuelle andre) i én og samme rapport.

Grensesnittet er enkelt og intuitivt.

Leveres gjennom partnere

Visma net ERP leveres gjennom samarbeidspartnerne våre. De dedikerte partnerne våre innen eiendom kjenner bransjen godt, og har god erfaring innen implementering, oppsett og opplæring av
Visma net ERP og integrasjonene som følger med.

Nysgjerrig?

Snakk gjerne med Filip Caspersen ansvarlig for eiendom og ERP. Han kan kontaktes på cloud.erp@visma.com

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter