Med oss er
regnskapsbyrået ditt i trygge hender

Den prefererte teknologipartneren for regnskapsbransjen

Effektivitet = lønnsomhet

Regnskapsbransjen spiller en utrolig viktig rolle for norsk næringsliv, vi ønsker å understøtte dette med vår teknologi. Bli kjent med verktøykassen som gjør det enklere for byrået ditt å jobbe mer effektivt og lønnsomt.
Business NXT
Regnskapsbyrå/ERP
ERP-systemet er tilpasset regnskapsbyråenes behov, og tilrettelegger for at du kan samarbeide tettere med kundene dine.
Payroll
Regnskapsbyrå/Lønn & HR
Lønns- og HR-systemet som tilrettelegger for et godt samarbeid med kundene dine, gir deg bedre tid til kontroller og rådgivning.
Periode & År
Regnskapsbyrå/Årsoppgjør
Utfør årsoppgjøret med god hjelp av automatikk, og spre arbeidsmengden utover året ved å gjøre årsoppgjøret til en naturlig utvidelse av periodeavslutning.
OneStop Reporting
Regnskapsbyrå/Rapportering
Rapporteringssystemet som er utviklet i tett samarbeid med regnskapsbyråer for å gi deg rett verktøy til å dekke kundenes behov.
Severa
Regnskapsbyrå/Prosjektstyring
Prosjektstyringssystemet for deg som lever av å fakturere timer. Med Severa, behøver du kun å forholde deg til ett verktøy. 

Fleksible systemer for regnskapsbyrået

Som regnskapsfører har du kunder i ulike størrelser og fasonger og med ulike behov.

Samtidig vet vi at du sitter på bred IT-kunnskap og erfaringer med ulike systemer som overgår de fleste. Heldigvis har skybaserte systemer kommet på et nivå som oppfyller de høye kravene som et regnskapsbyrå må stille i dag. Visma Softwares systemer snakker også med ERP-systemet ditt, uansett hvilket du har fra før.

Roadshow i 2024

Vil du vite mer om årsoppgjør med Periode & År? Møt oss i Oslo, Tromsø, Bodø, Trondheim, Porsgrunn,Fredrikstad, Kristiansand,Hamar, Bergen og Stavanger.

På dette frokostseminaret får du vite mer om Periode & År og om hvordan du kan komme i gang med løsningen.

Seminaret passer for både deg som allerede er i gang med Periode & År, og for deg som vurderer å ta det i bruk.

Hvilken prismodell skal jeg velge?

Som regnskapsbyrå kan du velge blant flere prismodeller for å lykkes ut i markedet. Tradisjonelt sett har timepris vært en viktig modell regnskapsbyråene har benyttet seg av i sine kundeforhold, men i nyere tid er det tatt i bruk flere måter å prise tjenestene på. Regnskapsbransjen er, som alle andre bransjer, i endring. Avhengig av dine ressurser og ambisjoner, kan det kanskje være større suksess å benytte seg av en prismodell som står i stil med endringene i markedet.

I denne guiden ser du de ulike fordelene og ulempene med de vanligste prismodellene. Lær mer om hvordan du lykkes med endringsprosesser, og sett deg bedre inn i fordeler og ulemper med ulike prismodeller for regnskapsbyrå.

Vi hjelper deg

Vårt byråteam og våre partnere har et brennende engasjement og dedikasjon til regnskapsbransjen lykkes med de skiftene vi står foran. Det norske næringslivet opplever stadig nye lover og regler, og vi er helt avhengige av kompetente regnskapsførere som en støttespiller.

Ved å effektivisere og forenkle hverdagen for regnskapsbyrået, mener vi at bransjen kan bidra til et sterkere og mer stabilt arbeidsmarked. Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer for deg, og hjelper deg med overgangen.

Business NXT

Visma Business er nå i skyen! Endelig får du et skalerbart og fleksibelt ERP-system som tilpasser seg dine behov og vokser i takt med bedriften.