Med oss er
regnskapsbyrået ditt i trygge hender

Den prefererte teknologipartneren for regnskapsbransjen

Effektivitet = lønnsomhet

Regnskapsbransjen spiller en utrolig viktig rolle for norsk næringsliv, vi ønsker å understøtte dette med vår teknologi. Bli kjent med verktøykassen som gjør det enklere for byrået ditt å jobbe mer effektivt og lønnsomt.
Business NXT logo
Business NXT
Regnskapsbyrå/ERP
ERP-systemet er tilpasset regnskapsbyråenes behov og tilrettelegger for at du kan jobbe med alle dine kunder i en løsning.
Payroll produkt logo
Payroll
Regnskapsbyrå/Lønn & HR
Lønns - og HR-systemet som legger til rette for et godt samarbeid med kundene dine og muliggjør at du kan kjøre lønn på tvers av klienter.
Periode og År produkt logo
Periode & År
Regnskapsbyrå/Årsoppgjør
Utfør årsoppgjøret med god hjelp av automatikk, og spre arbeidsmengden utover året ved å gjøre årsoppgjøret til en naturlig utvidelse av periodeavslutning.
OneStop Reporting produkt logo
OneStop Reporting
Regnskapsbyrå/Rapportering
Rapporteringssystemet som er utviklet i tett samarbeid med regnskapsbyråer for å gi deg rett verktøy til å dekke kundenes behov.

Fleksible systemer for regnskapsbyrået

Som regnskapsfører har du kunder i ulike størrelser og bransjer med helt ulike behov.

Du sitter på bred IT-kunnskap og erfaringer med ulike systemer som overgår de fleste andre. Det er du som vet hva som fungerer for deg og dine kunder. Derfor bygger vi våre systemer i samarbeid med regnskapsbransjen og med regnskapsbyrået i fokus. Visma Softwares systemer passer for alle dine kunder, uavhengig av størrelse, og de snakker også med ERP-systemet ditt, uansett hvilket du har fra før.

Accounting NXT 2024

Den 17.oktober samler vi regnskapsbransjen til en kunnskapsrik og inspirerende dag viet til regnskapsfaget og regnskapsteknologi på Oslo Event Hub.

Hvordan kan dere styrke regnskapsbyrået deres i tiden som kommer? Vi lover et fullpakket program med faglig påfyll, inspirasjon og viktige diskusjoner, og en kveld med middag og overraskelser.

Hvilken prismodell skal jeg velge til kundene mine?

Som regnskapsbyrå kan du velge blant flere prismodeller for å lykkes ut i markedet. Tradisjonelt sett har timepris vært en viktig modell regnskapsbyråene har benyttet seg av i sine kundeforhold, men i nyere tid er det tatt i bruk flere måter å prise tjenestene på. Regnskapsbransjen er, som alle andre bransjer, i endring. Avhengig av dine ressurser og ambisjoner, kan det kanskje være større suksess å benytte seg av en prismodell som står i stil med endringene i markedet.

I denne guiden ser du de ulike fordelene og ulempene med de vanligste prismodellene. Lær mer om hvordan du lykkes med endringsprosesser, og sett deg bedre inn i fordeler og ulemper med ulike prismodeller for regnskapsbyrå.

Aktuelt

X
X

Vi hjelper deg

Vårt byråteam og våre partnere har et brennende engasjement og dedikasjon til at regnskapsbransjen lykkes med de skiftene bransjen står ovenfor. Norsk næringsliv møter stadig nye lover og regler, og er helt avhengige av kompetente regnskapsførere i møte med disse endringene. 

Ved å benytte verktøy som er utviklet for regnskapsbyrået kan regnskapsførers oppgaver løses mer effektivt, og dyktige regnskapsførere kan bruke tiden sin bedre. Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer for dere, og sørger for en god overgang. 

Business NXT

Etterfølgeren til Visma Business er her! Endelig får du et ERP-system som er tilpasset regnskapsbyråenes behov i skyen.