På lag med idretten

Visma vil spille dere enda bedre

Du som jobber i en klubb, vet at det ikke alltid er tid til alt. For eksempel kan administrasjonsarbeid være en tidstyv. Økonomi, regnskap og lønn er tungvinte prosesser, kanskje først og fremst fordi det er så viktig at det gjøres riktig. Presisjon i papirarbeidet er en forutsetning for at spillerne i klubben din skal kunne øve på perfekte pasninger eller finstemme svømmetakene.

Derfor er løftet vårt enkelt. Ved å samarbeide med NIF, skal norske klubber få en rimelig løsning for alle som er ute etter å bevare en sunn klubbøkonomi. Løsningen blir levert av Cloud Connection.

Mindre administrasjon, mer idrett

Visma net setter alt av regnskap, fakturering, lønn, budsjetter, innkjøp og utlegg i system. Løsningen gjør det enkelt å jobbe effektivt fordi alle prosessene er automatisert og standardisert.

Det betyr at all punching og papirarbeid som bare stjeler tid – og ikke gir verdi – er historie. Istedenfor blir organisasjonsarbeidet og økonomistyringen enklere, noe som igjen gir dere mer tid til idretten.

Leveres av Cloud Connection

Å lære seg et nytt system er ikke gjort i en håndvending. Det er viktig med en hjelpende hånd, som gjør alt i sin makt for at det skal bli så enkelt og smertefritt for klubben din som mulig.Derfor leverer vi Visma.net gjennom en partner. Det betyr at det er Cloud Connection som klubben din lager en avtale med. De tar seg av implementering, opplæring og oppfølging på vegne av oss.

Cloud Connection er Norges største kompetansehus på Visma.net, og er nå klare til å flytte alle idrettsforbundets medlemmer inn i en ny, enklere hverdag. De har bygget Idrettspakka som er et interaktivt læringssenter for alle som skal bruke løsningen. Idrettspakka fungerer som et slags spill, hvor du kan trene på alle de ulike prosessene i Visma.net. Når du føler deg trygg på hvordan for eksempel en faktura betales, kan du spille uten hjelpemidler og bli sertifisert. Det er en effektiv, morsom og smart måte å lære på – rett til belønningssenteret i hjernen!

Passer skybasert ERP for klubben min?

Våre nettbaserte ERP-systemer passer for større klubber, uten at det betyr at dere må være på størrelse med verken RBK eller Oilers, av den grunn. Har dere flere ansatte – og til dels komplekse behov, er det godt mulig at dette er løsningen for dere.

Visma.net, som er integrert med NIF sin løsning for medlemshåndtering, er spesielt godt egnet for klubber som:

  • Har flere idrettsgrener
  • Håndterer flere organisasjonsnumre
  • Trenger en god måte å budsjettere på
  • Har ansatte som skal ha lønn eller godtgjørelse
  • Refunderer reiseregninger og utlegg
  • Må føre både momsfrie og momsbelagte regnskap

Dette er avtalen mellom NIF og Visma

Alle NIF-medlemmer får 40 prosent rabatt på Visma.net, i tillegg til 10 prosent på alle ekstra brukere. Løsningen blir levert i partnerskap med Cloud Connection.

Som et ledd i det pågående Moderniseringsprosjektet for norsk idrett, har NIF og Visma inngått en ny samarbeidsavtale for norske idrettslag om integrering av økonomiløsninger fra Visma, inn i økosystemet. Løsningen leveres fra selskapet Visma Software AS i partnerskap med Cloud Connection AS.

Ambisjonen er at Visma sine løsninger skal være tilgjengelige for alle idrettslag. Dette åpner for en mer automatisert og standardisert måte å drive økonomiarbeid i idrettslagene på, som igjen bidrar til bedre styring og kontroll på økonomien. Samtidig vil idrettslagene bruke mindre tid på administrasjon, og få mer tid til idrett.
Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter