Bli en Visma-partner

Visma Software er en teknologipartner for mellomstore og store bedrifter. Vi skaper verdi for kundene våre gjennom tett samarbeid med sertifiserte partnere, og vi tilbyr partnerskap til bedrifter som ønsker å satse på våre skyløsninger, med fokus på kompetanse, teknologi og effektivitet.

ERP

Få tilgang til en av de beste skybaserte ERP-løsningene i markedet for større bedrifter, Business NXT og Visma.net ERP. Løsningene inkluderer blant annet funksjonalitet for økonomi, logistikk og prosjektregnskap.

Lønn og HR

Payroll tilbyr en unik portefølje av tjenester som dekker lønn, utlegg og reiseutgifter, ferie og fravær, alt integrert med våre ERP-løsninger.

Prosjekt og CRM

Få tilgang til vårt CRM-tilbud. Project Management støtter din bedrift i å finne, vinne og beholde flere kunder på tvers av forretningsområder, samt gi deg kontroll på dine prosjekter fra A til Å.

Integrasjon

Få tilgang til toppmoderne API for integrasjon med våre ERP, HRM og CRM løsninger gjennom ett enkelt integrasjonsgrensesnitt.

Rapportering

OneStop Reporting gir deg en helt unik innsikt i bedriften din. Med en automatisert løsning for rapportering effektiviserer du hverdagen med stålkontroll.
Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter