Møller Eiendom fant ERP-systemet som kunne sy alt sammen

– Skal vi klare å vokse så mye som vi har planlagt, trenger vi systemer som gir oss gode beslutningsunderlag. Der kommer Visma net ERP inn.
– Vi trengte en stor virksomhetsstruktur, og en leverandør som kunne hjelpe oss med å sy alt sammen.

– Vi hadde behov for integrasjon mellom systemer

Konsept- og digitaliseringsdirektør Mette Arntzen Bjerke i Møller Eiendom er fornøyd med å ha valgt Visma net ERP. Systemet skal håndtere økonomi og regnskap, inkludert komplekse prosjektregnskap, og sys sammen med Fenistra.

– Vi har mange avdelinger som blant annt investering, prosjekt, marked, drift og utvikling, og vi jobber mye på tvers. Derfor så vi etter et system og en leverandør som kan hjelpe oss å sy alt sammen. Skal vi klare å vokse så mye som vi har planlagt, trenger vi systemer som gir oss gode beslutningsunderlag. Der kommer Visma net ERP inn, forteller Arntzen Bjerke.

moller-img-3.jpg

Les mer om Visma net ERP for eiendomsbransjen

Om Møller Eiendom

Møller Eiendom eier, forvalter og utvikler fremtidens bygg og byområder. I løpet av få år har de mer enn fordoblet porteføljen. Selskapet har et uttalt mål om å ha en porteføljeverdi på 15 milliarder kroner innen 2025.

Enklere å jobbe målrettet med sanntidsdata

Målet for Møller Eiendom er å jobbe enda mer samlet og målrettet med hjelp fra ERP-systemet.

– Visma net ERP, koblet sammen med Fenistra og andre systemer, blir helt avgjørende når vi nå skal sy sammen hele verdikjeden vår. Akkurat nå holder vi på å digitalisere den interne brukerreisen, før vi skal ta fatt på den eksterne kundeopplevelsen. Vi forventer at Visma net ERP skal gjøre det lettere for oss å hente ut relevante data kjapt – sånn at vi sammen som selskap kan jobbe enda mer målrettet.

Vi forventer at Visma net ERP skal gjøre det lettere for oss å hente ut relevante data kjapt, sånn at vi sammen som selskap kan jobbe enda mer målrettet.
moller-img-4.jpg

Får god hjelp av partner

– Vi gikk bort fra SAP fordi funksjonene for eiendom og prosjektøkonomi ikke matchet slik våre behov og slik  vi jobber. Resten av konsernet bruker fremdeles SAP og er veldig fornøyde. Vi har bare ulike behov.

– Visma net ERP virker brukervennlig, og vi liker at det er født i skyen. Det at Visma har kjøpt Fenistra, tror jeg også vil påvirke oss positivt. Vi får allerede god hjelp av både Erlend Sogn, som leder Visma Real Estate, og Visma-leverandøren vår Exsitec.

– Kommunikasjonen mellom oss, Exsitec og Visma er veldig god. Exsitec melder ting til Visma, og Visma plukker det opp og hjelper oss med de utfordringene som kommer. Selv om ikke alt blir løst over natten, føler vi oss veldig trygge på at vi blir ivaretatt. Vi har også blitt invitert med på Real Estate Advisory Board, og opplever at vi blir lyttet til som kunde.

Om Visma net ERP

Visma net ERP er et automatisert system som passer for mellomstore bedrifter i vekst. Systemet leveres som et standardprodukt, med moduler og integrasjoner som tilpasses ditt behov innen økonomi, logistikk, prosjektstyring, og HR og lønn. Visma.net ERP gjør arbeidsdagen mer effektiv.

Les mer om Visma net ERP

Levert av Exsitec

Exsitec ble grunnlagt i Linköping i 2000, med mål om å hjelpe mellomstore bedrifter til å få en enklere og mer effektiv arbeidshverdag med rett systemstøtte og sømløse integrasjoner.I dag er Exsitec et nordisk konsern med over 20 kontorer i Sverige, Norge og Danmark som hjelper over 4000 bedriftskunder. Tusen takk til Exsitec, en av våre mange leveransepartnere. De har levert og implementert Visma net ERP for Møller Eiendom.

Bli kjent med Exsitec