Kundehistorier

Hva sier kundene selv om systemene?

Velg den bransjen og det systemet som interesserer deg, og få mer innsikt i andre bedrifters erfaringer.

Dottie er det enkle HR-systemet som takler kompleksitet

– Henvendelser fra ansatte og ledere er redusert med rundt 75 prosent etter at vi begynte å bruke Dottie, sier People & Operations-direktør Siri Haug. Her utdyper hun hvordan du realiserer verktøyets fire superkrefter i bedriften din.

Skaper harmoni mellom fakturahåndtering og ERP i skyen

Gründeren bak Tronrud Eiendom og Tronrud Bygg, Haakon Tronrud forteller at det avgjørende for både prosjektlederne og regnskapsførerne å ha tilgang til nøyaktig informasjon, uansett hvor og uansett når. 

Senja Avfall velger skyveien med Business NXT

Senja Avfall IKS trengte en løsning som la til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser. Da passet Business NXT som hånd i hanske.

Lofotprodukt AS legger grunnlaget for fremtidig vekst med et nytt ERP-system

En splitter ny løsning i Business NXT hjelper bedriften med å effektivisere og digitalisere forretningsprosessene, slik at de er rigget for å møte veksten inn i fremtiden.

Ble kvitt den største tidstyven med OneStop Reporting

Trafikkskolen Learn AS har over 50 ansatte, som er selve kjernen i bedriften. Derfor er også alle hjelpemidler som kan gi mer tid til folka i bedriften, svært høyt verdsatt. Det har rapporteringssystemet, OneStop Reporting bidratt til.

Med IT-sikkerhet i verdenstoppen, var Visma Software et enkelt valg for Apotekforeningen

Apotekforeningen er bransjeorganisasjonen til alle apotekene i Norge. Viktigheten av en aktør som tar IT-sikkerhet på alvor var den avgjørende faktoren da de valgte ERP-systemet, Visma Net.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.