Pakker og priser

Contracting NXT tilbys med abonnement som inneholder all funksjonalitet, ubegrenset antall brukere i kjernesystemet og tilhørendeselvbetjente løsninger. Contracting NXT kan utvides med diverse tilleggsløsninger som lønn, HR og mer avansert rapportering.

Du blir fakturert etterskuddsvis én gang i måneden, hvor du betaler en fast månedspris for abonnementet, i tillegg til forbruket for måneden før, samt eventuelle tilleggsløsninger.

Contracting NXT

4 900,-

per måned

Ubegrenset antall brukere

  • Komplett løsning for finans, fakturering og logistikk

  • Kraftig rapporterings -og budsjettmotor

  • Effektiv lønn- og HR-løsning

  • Rabatt på ekstra selskap og løpende forbruk

  • 100 GB lagring inkludert. Legg til mer lagring ved behov

Månedlig forbruk
Inn og utgående faktura: 5.4,-*
Inn og utgående betaling: 3.2,-*
Ordre fra Contracting Works: 25,-*
Øvrige bilag: 2.2,-*
*Lavere enhetspris ved høyere volum.

Scan/ tolk PDF: 10.3,- | Print: 11.5,- | Papir: 15.3,- | Tillegg på 2.2,- for faktura direkte til nettbank til privatkunder.
Ekstra selskap: 540,-*

Sømløs arbeidsflyt

Contracting NXT består av fire tjenester som samhandler ved å snakke med hverandre. Det gir deg som bruker en bedre flyt i hverdagen.

Ordre- og prosjektstyring

Contracting Works håndterer alt fra planlegging av ressurser og jobber, kommunikasjon med kunder og ansatte til timer, materiell, dokumentasjon og rapportering. Contracting works er bindeleddet mellom regnskapet ditt og håndholdte systemer, slik at alle i bedriften – fra daglig leder til håndverkere – bruker tjenester som snakker sammen. 

Økonomi

Business NXT er den skybaserte versjonen av Norges mest brukte ERP-system, Visma Business. Business NXT er utviklet for å håndtere et større volum av transaksjoner, store mengder data, samt mange brukere og klienter. 

Lønn og HR

Payroll håndterer lønns- og HR-tjenester for hele bedriften. Automatikken i systemet tar seg av manuelle og tidkrevende oppgaver for lønnsansvarlig. Det gir bedre flyt, høyere kvalitet og mer effektive prosesser for lønn. Nye lovkrav oppdateres automatisk, slik at bedriften til enhver tid jobber i henhold til gjeldende regelverk. HR-programmet Dottie er tilgjengelig for kunder som har behov for en HR-løsning for oppfølging av ansatte.

Rapportering

OneStop Reporting er rapporteringsverktøyet som gir deg innsikten du trenger for å bruke bedriftens data til å øke lønnsomhet. Du får oversikt over bedriftens trender, slik at du kan forbedre inntjeningen og være forberedt på økte kostnader. 

Overgang fra Visma Contracting

Bekymret for all historikken din? Vi tilbyr verktøy og støtte for å hjelpe deg med å migrere data fra Visma Contracting til Contracting NXT, slik at du kan beholde historikken og dataene dine.

Lanseringsfase

Contracting NXT er i en lanseringsfase, og flere pilotkunder er med på å bidra til å gjøre pakken til den beste løsningen for håndverkere.

Hvis du ønsker mer informasjon eller har spesifikke spørsmål, er du velkommen til å kontakte Ole Christian Jacobsen på ole.christian.jacobsen@visma.com.

Vi setter stor pris på ditt samarbeid, og vi ser frem til å hjelpe deg med å ta din virksomhet til nye høyder i skyen med Contracting NXT.
Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter