Norsk Lønn AS | Payroll

Som regnskapsbyrå løser Norsk Lønn utfordringer knyttet til lønn for dine kunder. Men det krever mer enn god kommunikasjon og kapasitet for å være en støttespiller og lønnsveileder – nemlig moderne systemer. Derfor valgte Norsk Lønn å bytte til et lønnssystem i skyen. Valget falt på Payroll.
680x453 vannrette bilder Kundecase.jpg
– Lønnskjøring har aldri vært enklere. Lyser det grønt, kan du gå videre. Lyser det rødt, har du glemt noe. Enkelt og greit.

Rune Aalby er daglig leder i Norsk Lønn og har jobbet med det meste innen lønn- og HR-faget i mange år. Nå driver han lønnsselskapet Norsk Lønn sammen med sine to ansatte, Elisabeth og Jorunn. For at regnskapsbyrået skal kunne løse kundenes behov var det ingen tvil om at de måtte bytte til et skybasert lønnssystem. Takket være en tidligere kollega, fikk Rune nyss om Payroll, og innsikt i hvordan systemet er tilrettelagt for regnskapsbyråer. Det klaffet godt med det Rune mener at et hvert lønnssystem bør kunne levere på. Nemlig brukervennlighet og effektivitet.

– Payroll er overraskende enkelt og selvlært. Vi har verken hatt behov for kursing eller opplæring, takket være en trinn-for-trinn tankegang. I tillegg er Visma en norsk leverandør, noe som styrker vår strategi om å støtte norsk næringsliv.

Lønn og HR er et enormt fagfelt og Rune forteller at de har vært fornøyd med å bli en del av Visma-fagmiljøet hvor de har tilgang til både tekniske og faglige ressurser.

– Gjennom sertifiseringsapparatet vil vi alltid være oppdatert, noe som bidrar til at vi bygger enda mer ekspertise på lønnsfaget samtidig som vi blir skikkelig faglig dyktige på Payroll!

Bli kjent med mulighetene i Payroll

Om Norsk Lønn AS

Selskapet leverer alt innen lønnstjenester, tjenester innen HR, lønnsforsikring, men lønnskontorets viktigste leveranse er en forenklet hverdag for kundene sine. De benytter moderne systemer for å effektivisere og automatisere lønnstjenester. Dette for å skape en sømløs og mest mulig effektiv arbeidshverdag for bedrifter. De har Kontorer i Oslo, Drammen og Tønsberg.

Les mer om Norsk Lønn AS

Systemet gir oss mer tid til å fokusere på det vi er gode på, nemlig å være den faglige kontrollfunksjonen og faglige rådgiveren.

Intuitivt lønnssystem som frigir tid

– Payroll er overraskende enkelt og selvlært. Vi har verken hatt behov for kursing eller opplæring, takket være en trinn-for-trinn tankegang. Lyser det grønt, kan du gå videre. Lyser det rødt, har du glemt noe. Enkelt og greit. Datostyring er også et eksempel der systemet selv kan gjøre unntak i en viss tidsperiode og stoppe dette av seg selv. Systemet regner ut og fikser mye på automatikk. Da blir det gøy og motiverende for oss å jobbe med lønn!

Rune synes også alt føles intuitivt i systemet og han er spesielt glad for at de sparer masse tid.

– Det fungerer rett og slett suverent! Når kundene i tillegg gjør mye av den daglige jobben selv, gir det oss mer tid til å fokusere på det vi er gode på, nemlig å være den faglige kontrollfunksjonen og faglige rådgiveren.

600x900 avlange bilder kundecase.jpg

Om Payroll for regnskapsbyrå

Payroll er lønnssystemet som er rigget for den moderne verden, som imøtekommer dagens kundekrav og behov på helt ny måte. Som ERP-uavhengig applikasjon kan du bruke Payroll på alle kunder i ulike regnskapssystemer. Dette legger til rette for kompetansebygging på ett lønnsystem, og muligheten til å forbedre eksisterende lønnsprosesser på tvers av kunder.

Utforsk alle muligheter med Payroll Byrå her

Enda mer fornøyde kunder

Informasjon levert i skyen er heller ikke noe som får kundene til å rynke på nesa.

– Alle er vant til å bruke mobil! Og etter å ha opplevd lønnsslipp, utlegg, egenmelding og timelister på den, ønsker ikke kundene å gå tilbake. Vi opplever sjeldent spørsmål når de begynner å bruke appene, noe som gjelder alle aldersgrupper.

Rune synes også både webversjonen og mobil-appene er moderne og ryddige, noe kundene setter pris på.

– Alt jeg har blitt lovet, har blitt innfridd. Vi opplever også at kundene våre anbefaler både oss og systemet videre.

Levert av Abacus IT

Tusen takk til Abacus IT, en av våre mange leveransepartnere. De har levert og implementert Visma.net ERP for Apotekerforeningen.

Les mer om Abacus her

Tilgjengelig support når det trengs

Til tross for at Rune og gjengen ikke har hatt mange situasjoner der de har hatt behov for hjelp, opplever de alltid å bli personlig og raskt ivaretatt.

– Det er fint å kunne løfte opp telefonrøret og møte en blid og hjelpende stemme hvis vi skulle stå fast. Da føler du at du er ivaretatt som samarbeidspartner. I tillegg får vi være med på reisen til Visma.net Payroll og påvirke den stadige utviklingen av lønnssystemet. Den brede erfaringen fra andre konkurrerende systemer vi sitter på, kan bidra til å få det beste ut av flere systemer.

Vil du vite mer? Les mer om Payroll Byrå