Viser 0 resultat
av 0 totalt.
highlight
Nullstill alt

Azets I Periode & År

– Det er helt nødvendig at systemet er lett og effektivt å jobbe i når man har så mange kunder og ansatte som oss, sier Erik Østebø i regnskapsbyrået Azets.

Addvant l Business NXT

Med fokus på kompetanseoverføring, tilpasningsmuligheter og god brukeropplevelse har regnskapsbyrået, Addvant oppnådd økt effektivitet og om mulig – enda mer fornøyde kunder ved å flytte fra Visma Business til Business NXT.

TMF Group I Payroll

2023 er det siste leveåret til Huldt & Lillevik. Det betyr at mange er nødt til å si farvel til et mangeårig forhold til sitt kjente og kjære lønnssystem. For kompetansehuset, TMF Group har løsningen blitt det skybaserte lønns- og HR-systemet, Payroll. Nå er lønnsansvarlig Bjørg Marie Myrekrok lettet for at de valgte å bytte system i god tid før avviklingen, og anbefaler andre regnskapsbyråer som bruker Huldt & Lillevik å komme i gang med overgangen – jo tidligere, desto bedre. – Ting tar mer tid enn man tror, og dagene er kortere enn man har lyst til, kan Bjørg Marie bekrefte.

Skatt og regnskap AS | Payroll

Regnskapsbyrået Skatt og Regnskap AS har har bygget en forretningsmodell som tilrettelegger for at samtlige kunder i den varierende kundebasen deres skal få de økonomitjenestene og rådgivningen som de har behov for. Regnskapsbyråets eget behov, er et lønnssystem som kan håndtere de mest komplekse kundene.

Jansson & Larsen Regnskap | OneStop Reporting

Da kundene til Jansson & Larsen Regnskap krevde skreddersydde rapporter, manglet de et verktøy som kunne dekke alle slike behov. Da var det fint å kunne kombinere en initiativrik ledelse og et verktøy som heter OneStop Reporting.

Azets | Payroll

Azets var ikke i tvil om å ta i bruk Payroll for byråer. Hvorfor? Fordi de selv ville vokse, samtidig som de ville hjelpe mindre bedrifter rundt i landet med lønn på en mer effektiv måte. Det oppnådde de med lønnssystemet Payroll.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.