Publisert:
21.5.2024
Sist endret:
21.5.2024
Forfatter:

Slik kommer du i gang med Contracting NXT

Bruker du Visma Contracting, og er klar for å ta steget til skyen?

Contracting NXT er den nyeste, mest innovative skybaserte løsningen for håndverksbransjen, og her gir vi deg noen konkrete tips til hvordan du kommer i gang med overgangsprosessen.

Overgang fra Visma Contracting til Contracting NXT 

Vi ønsker å tilrettelegge for at overgangsprosessen blir så lite komplisert som mulig for deg. Men det er viktig å huske på at en overgang til et nytt system tar tid, og det vil kreve mye av deg og dine ansatte. Jo bedre forberedt du er, desto raskere kommer du også i gang.

Flytting av data fra Visma Contracting

Vi vet at det aller viktigste for deg er å flytte dataene dine fra Visma Contracting til Contracting NXT, slik at alle dine kjerneprosesser er klare til bruk når du logger inn i Contracting NXT. Derfor er det også den viktigste prioriteringen fra vår side. 

Ved å gjøre et forarbeid i Visma Contracting med disse tre tipsene er du allerede godt i gang:

  1. Rydd opp i Visma Contracting, du behøver ikke å ta med deg alt. Regnskapsdata for 20 år tilbake, er for eksempel ikke noe du må ha for å flytte til skyen.
  2. Slett grunndata som er utdatert.
  3. Avslutt så mye som mulig.

Når dette er gjort får vi en backup av dataene dine, som blir flyttet i  løpet av 24 timer. Når dataene er overført, kan du logge deg inn, og finne blant annet ordre og prosjekt, samt kunder og leverandører.

Sett deg inn i Contracting NXT

Som kunde får du tilgang til Visma Softwares kundeunivers hvor du finner kortfattede, temabaserte og engasjerende kurs, som vil gjøre deg bedre kjent med Contracting NXT. 

Er du usikker på hvordan du kommer godt i gang med overgangen til Contracting NXT? Ta kontakt på john.trygg@visma.com.