Kom i gang med Periode & År

Som følge av ny skattemelding vil ikke Finale og Total årsoppgjør støtte innsending av skattemelding for enkeltpersonsforetak. De gamle system-klassikerne for årsoppgjør, Finale og Total samles derfor i en ny løsning i skyen – Periode & År.

Ofte stilte spørsmål

Enkel oppstart

Periode & År gjør det enkelt for deg å opprette klienter fra Altinn og konvertere siste års klientdata fra Finale eller Total, til det skybaserte systemet

Hvis du har tatt forrige årsoppgjør i Finale eller Total kan du enkelt få med deg opplysninger, slik at du slipper å starte på nytt ved oppstart av Periode & År.

Trygghet

Mange av de samme personene du kjenner fra Finale og Total jobber også med Periode & År, så du kan føle deg trygg på at vi tar godt vare på deg i overgangen.

Flere av utviklerne som har jobbet med Finale og Total utvikler Periode & År. Det beste fra gamle systemer tas med i det nye, slik at du skal få en optimal løsning.
Utforsk alle mulighetene med Periode & År

Avstemming, driftsmidler og konsolidering

Finale-programmene avstemming, driftsmidler og konsolidering blir fortsatt støttet. Har du ytterligere spørsmål om dette kan du kontakte oss på: support.finale@visma.com
  • Automatisert avstemming av balansekonti og utvalgte resultatkonti. Dokumenterer åpne poster, arkiverer og distribuerer avstemmingsresultat. Integrert med ditt regnskapssystem
  • Konsolidering løser ditt behov for både konsolidering av konsernregnskaper og tilhørende rapporteringer. Løsningen har tett integrasjon med rapportering og årsoppgjør.
  • Driftsmidler er løsningen for deg som trenger et funksjonsrikt driftsmiddelkartotek eller oversikt over driftsmidler, både utgiftsførte, leasede og aktiverte. Integrert med Årsoppgjør.

Alt inkludert

Med Periode & År forholder du deg til én pris. Alt er inkludert.
Dette betyr at du slipper kostnader som du tidligere har betalt ekstra for.

Prisen inkluderer:
  • Support og chat direkte i løsningen.
  • Opplæring i form av digitale kurs og innebygde interaktive guider.
  • Enkel datakonvertering fra Finale årsoppgjør og Total årsoppgjør.
  • Drift og vedlikehold.

Når du bestiller

Får du tilsendt ordrebekreftelsen på e-post, og i løpet av 1–2 dager får du tilgang til systemet. Bestillingen er uforpliktende og det påløper ingen kostnader før du oppretter klienter og velger pakker i systemet. Slik går du frem:

1. Bestill
2. Legg inn brukere
3. Gratis opplæring i Visma Softwares egne læringsunivers
4. Importér kunder og data fra Altinn
5. Sett i gang!

Alltid tilgjengelig for kundene våre

Som kunde får du tilgang til vårt unike læringsmiljø – helt kostnadsfritt!

Learning Universe

Læringsuniverset er din billett til suksess. Du får tilgang til kortfattede, temabaserte og engasjerende kurs, med temaer som er relevante for deg og klientene dine.

Ved å følge en skreddersydd læringsplan vil både du og dine ansatte bli kjent med Periode & År på en enkel, effektiv og motiverende måte.

Utforsk vårt kundeunivers

In-app i løsningen

Vi forstår at det kan være utfordrende å lære seg nye systemer. Derfor tilbyr vi hjelp i sanntid, inne i systemet. Trinn-for-trinn guider vil veilede deg gjennom prosessene, og hjelpe deg med å effektivisere hverdagen din.

I tillegg vil du motta varsler om oppdateringer og ny funksjonalitet, slik at du alltid jobber med den nyeste versjonen av systemet.

Utforsk vårt kundeunivers

Chat

Trenger du assistanse eller svar på spørsmål? Periode & År har en AI chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, slik at du får hjelp når du trenger det.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter, eller din Visma Partner. Vi er her for å sikre at du alltid har den støtten du trenger.

Utforsk vårt kundeunivers

Kunnskapssenter

Vi har et omfattende kunnskapssenter med nyheter, brukertips og fagartikler om alle produkter.

Vår avanserte AI-chatbot vil guide deg til nøyaktig den informasjonen du trenger, og besvare alle dine spørsmål på en rask og presis måte.

Utforsk kunnskapssenteret

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen?
Kontakt oss

Når du oppgir dine personopplysninger ovenfor, vil Visma behandle disse i samsvar med vår personvernerklæring.

Alle våre skytjenester har en AI-chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Mellom kl. 09:00–15:00 kan du også chatte direkte med våre produkteksperter eller din Visma Partner.

Start Chat med oss i høyre hjørne.

Eller besøk vårt kunnskapssenter for nyheter, brukertips og fagartikler om alle våre produkter