Kundehistorier

Hva sier regnskapsbransjen selv om systemene?

Få mer innsikt i andre regnskapsbyråers og deres kunders erfaringer med Visma Softwares systemer.

Viser 0 resultat
av 0 totalt.
highlight
Nullstill alt

Slik opplever Cloud Controller verdien av et skybasert lønnssystem

Jonas Nilsen er daglig leder i regnskapsbyrået Cloud Controller og han er ubetinget begeistret for utviklingen som har skjedd i det skybaserte lønnssystemet Payroll.

Control Plus sikter mot å spare 70 prosent av tiden på fakturahåndtering med Business NXT

Regnskapsbyrået Control Plus ser tydelig gevinstene av å automatisere prosesser med det skybaserte ERP-systemet, Business NXT.

Nytt system til gigantisk kundebase i en travel tid

– Det er helt nødvendig at systemet er lett og effektivt å jobbe i når man har så mange kunder og ansatte som oss, sier Erik Østebø i regnskapsbyrået Azets.

Fra erfaring med Visma Business til suksess med Business NXT

Med fokus på kompetanseoverføring, tilpasningsmuligheter og god brukeropplevelse har regnskapsbyrået, Addvant oppnådd økt effektivitet og om mulig – enda mer fornøyde kunder ved å flytte fra Visma Business til Business NXT.

En nødvendig overgang: Fra Huldt & Lillevik til Payroll

2023 er det siste leveåret til Huldt & Lillevik. Det betyr at mange er nødt til å si farvel til et mangeårig forhold til sitt kjente og kjære lønnssystem. For kompetansehuset, TMF Group har løsningen blitt det skybaserte lønns- og HR-systemet, Payroll. Nå er lønnsansvarlig Bjørg Marie Myrekrok lettet for at de valgte å bytte system i god tid før avviklingen, og anbefaler andre regnskapsbyråer som bruker Huldt & Lillevik å komme i gang med overgangen – jo tidligere, desto bedre. – Ting tar mer tid enn man tror, og dagene er kortere enn man har lyst til, kan Bjørg Marie bekrefte.

Med Payroll er det enkelt å håndtere komplekse lønnskunder

Regnskapsbyrået Skatt og Regnskap AS har har bygget en forretningsmodell som tilrettelegger for at samtlige kunder i den varierende kundebasen deres skal få de økonomitjenestene og rådgivningen som de har behov for. Regnskapsbyråets eget behov, er et lønnssystem som kan håndtere de mest komplekse kundene.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.