Publisert:
30.5.2024
Sist endret:
30.5.2024
Forfatter:
Anders Tetlie

Fordelene med årsoppgjørsprogrammet Periode og År

Dette er de største fordelene med Periode og År

Effektivt og nøyaktig årsoppgjørsprogram

Med Periode og År kan du gjøre årsoppgjøret til en naturlig utvidelse av periodeavslutning ved å spre arbeidsmengden utover året. Når all dokumentasjon er klargjort, får du mindre arbeid med årsavslutningen.

Du kan heve kvaliteten på arbeidet gjennom sjekklister basert på God regnskapsførerskikk (GRFS), med mulighet for individuell tilpasning, kommentarer til kvalitetskontroll og innebygde automatiske kontroller. Flere i bedriften kan ta del i årsoppgjøroppgavene, slik at alle kan være med på ulike trinn i årsoppgjøret. Fordelen er at du får mer tid til produksjon og mindre forstyrrelser fra unødvendige prosesser og funksjoner.

Les mer: Nøkkelfunksjonene i Periode og År for periodeavslutning og årsoppgjør.

Du får også bedre kontroll over eventuelle avvik, slik at du får et bedre styringsgrunnlag, og et oppdatert regnskap ved å gjennomføre periodeavslutning hver måned. Du øker presisjonen og reduserer risikoen for manuelle feil med automatiske beregninger i en løsning som selvfølgelig også støtter den nye skattemeldingen.

– Det unike med Periode og År er at en regnskapsmedarbeider kan utføre oppgaven og huke av utført. Oppdragsansvarlig kan i ettertid gå inn og evaluere utførelsen og legge igjen kommentar på hva som eventuelt må utbedres. I Periode og År får alle ansatte muligheten til å bruke systemet og utføre oppgaver fordi det er både intuitivt og tilgjengelig. Det gjør det enklere for flere å gjøre oppgaver som for eksempel avstemming, balansedokumentasjon og anleggsregisteret. Sondre Døli, grunnlegger av regnskapsbyrået Aicono

Les mer: Hva innebærer ny skattemelding for deg som regnskapsfører?

IT-sikkerheten og data ivaretatt

Du kan være sikker på at alle data blir ivaretatt til enhver tid. Systemet er alltid oppdatert i henhold til gjeldende lover og regler i forbindelse med skattemeldingen.

Periode og År gir deg omfattende og pålitelig dokumentasjon som tilrettelegger for at du oppfyller bransjens strengeste krav og sikrer etterlevelse.

Alt inkludert, også support og ditt eget læringsunivers

Du betaler kun for abonnement og forbruk i løsningen. Du får selvfølgelig også gratis tilgang til digital opplæring og support fra de mest erfarne fagfolkene.

Følg kortfattede temabaserte kurs gjennom en skreddersydd læringsplan som gjør at dere blir godt kjent med Periode og År på en enkel, effektiv og motiverende måte. Utforsk vårt kundeunivers her.

Kunnskapssenteret gir deg nyheter, brukertips og fagartikler om alle produkter. Vår avanserte KI-chatbot guider deg til informasjonen du trenger, og besvarer spørsmålene dine. Utforsk kunnskapssenteret her.

Les mer: Priser du basert på din faktiske verdi? Ikke undervurder jobben du gjør.