Om oss

Våre medarbeidere former fremtidens arbeidsplasser

Dette er Visma Software AS

Visma Software er Nordens ledende leverandør av økonomi- og lønnssystemer til mellomstore og store bedrifter. Vi brenner for å skape et mer effektivt samfunn ved hjelp av teknologi.

Hvem er vi?

Visma Software er et av de største selskapene i Visma-konsernet. Over 14 000 bedrifter bruker våre løsninger innen økonomi, logistikk, lønn, rapportering og prosjekt.

Vi hjelper din virksomhet med å tilrettelegge for en enklere hverdag ved å tilby brukervennlige systemer, seminarer og praktiske tjenester. Vi bidrar også med tips og ideer til hvordan du kan jobbe smartere og mer effektivt.

Vi satser helhjertet på nettbaserte løsninger og tilbyr komplette løsninger samt applikasjoner som er integrert med tradisjonelle ERP- og lønnssystemer.

Nøkkeltall

14000
Antall kunder
50
Antall partnere
1,5 MRD
Omsetning
501
Antall ansatte

Vi tilbyr løsninger innenfor
følgende områder:

  • Økonomi og finans

  • Logistikk

  • Lønn og HR

  • Årsoppgjør

  • Regnskapsbyrå

  • Prosjektstyring

Hos Visma Software handler det om å finne innovative løsninger på komplekse problemer. Vi drives av en motivasjon om å gjøre ting enklere, vi elsker ny teknologi, og vi omfavner nye ideer.

Våre løsninger automatiserer og effektiviserer forretningskritiske prosesser slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – både på jobb, hjemme og i samfunnet.

Våre partnere

Vi leverer våre løsninger via partnere for å forene det beste fra flere verdener.

Vår kompetanse er å utvikle produkter og levere skyhøy kvalitet på både systemer og support. Partnerne våre knytter produktene sammen med det de er best på, nemlig implementering av løsningene, lokal forankring, integrasjoner og oppfølging av kundene.

Vårt nettverk av sertifiserte partnere skaper stor verdi for kundene våre og for oss som leverandør. Vi hjelper hverandre å bli bedre hver eneste dag.

Vår ledelse

ØYVIND LARSEN
Managing Director

Øyvind har mer enn 15 år i Visma bak seg, de siste 3 årene som CEO i Visma Software AS. Han har spilt en avgjørende rolle i å lansere innovative løsninger som regnskapsbyråtilbudet og den skybaserte økonomi- og logistikkløsningen, Visma net ERP.

Øyvind jobber målrettet for å omstille selskapet til å bli den fremste aktøren innen skybaserte forretningssystemer i vårt segment. Målet er klart: oppnå lederskap i markedet ved kontinuerlig optimalisering og sikre at gode kundeopplevelser og fornøyde ansatte er en integrert del av selskapets DNA.

SIRI HOFF HAUG
People Director
JULIE GRØNLUND
Customer Success Director
ATLE HOEL ERIKSEN
Operations & Finance Director
JARLE ROTI
R&D Director
KRISTIAN VEDERHUS LIEN
Business Development Director