Publisert:
2.7.2024
Sist endret:
2.7.2024
Forfatter:
Visma Software

Slik gjør ERP-integrasjoner bedriften din mer effektiv

ERP-systemet samler alle uavhengige systemer i bedriften din, og skaper en bedre helhet for deg.

Integrasjoner i tillegg til automatisering!

Et skybasert ERP-system skal gjøre arbeidsdagen din mer effektiv. Automatisering av de ulike arbeidsoppgavene og prosesser i bedriften, sørger blant annet for at dere får tid til viktigere oppgaver, som for eksempel strategi og kundebehandling. 

Gratis sjekkliste for valg av ERP-system med integrasjoner.

Men. Det er like viktig å ha systemer som snakker sammen. Hvis du ender opp med å måtte flytte data mellom systemene dine fordi de ikke snakker sammen, så er det plutselig dette du heller ender opp med å bruke den oppsparte tiden på. Heldigvis gjør skyen at det er enklere å bygge ditt eget ERP-system, og legge til akkurat de funksjonene du trenger. 

Les mer: Derfor er åpent API så viktig for bedriften.

Tronrud Eiendom og Tronrud Bygg ble mer effektive

Et ERP-system skal være et planleggingsverktøy som gir deg oversikt over ressurser, og administrerer de nødvendige forretningsområdene. For eksempel økonomi, produksjon, logistikk, rapportering og HR og lønn.

For Tronrud Eiendom og Tronrud Bygg har det vært avgjørende å håndtere bilag og fakturaer på best mulig måte. Derfor valgte de en kombinasjon av systemer som har fungert optimalt for dem, med ERP-systemet Business NXT og integrasjonen Advanced Workflow. Advanced Workflow gjør blant annet at du kan oppnå over 90 prosent automatisert fakturahåndtering.

Se Vismas integrasjoner her.

Nå håndterer de bilagsflyten og fakturahåndteringen effektivt, og har alle data lett tilgjengelig. Det har redusert kompleksiteten og forbedret evnen deres til raskere beslutningstaking. Gründeren bak Tronrud Eiendom og Tronrud Bygg, Haakon Tronrud, forteller om fordelene.

– Det er særlig to fordeler for oss i skyen. For det første har vi til enhver tid programvare-løsninger som snakker godt sammen, og for det andre har vi større grad av sikkerhet, ved at vi ikke trenger å logge oss inn i mange systemer med ulike passord. Det at systemene snakker så godt sammen gir en trygg og effektiv hverdag for oss. Det å kunne integrere gamle papirbilag som digitale filer i sanntid, gir oss også en konkurransefordel og mulighet til bedre rapportering.

Les hele kunde historien om Tronrud Eiendom og Tronrud Bygg her.

Integrasjoner skaper flyt 

ERP-systemet automatiserer informasjons- og prosessflyt som forbedrer kommunikasjon mellom leverandører, kunder og ansatte.

Med et nettbasert ERP-system og gode integrasjoner, er det lettere for deg å følge bedriftens utvikling tett.

  • Følg med på data i sanntid.
  • Overvåk KPIer.
  • Sjekk data når du vil uansett hvor du er.
  • Farvel til dobbeltsjekking.
  • Få egendefinerte varsler.

– Effektive og gode systemer er kritiske. De sikrer at de som trenger data, har tilgang hele døgnet, understreker Haakon.

Jo mer effektive dere blir, jo enklere blir det å bruke tiden dere har tilgjengelig til mer strategisk arbeid. Det er mer verdifull tid til å tenke forretning!

Les mer: Lønnsomt å investere i nettbasert ERP-system.

Med Business NXT og Advanced Workflow i skyen, opplever Tronrud i tillegg økt sikkerhet og bedre økonomioppfølging. 

– Systemene snakker godt sammen og tilbyr en sikkerhet vi ikke hadde før, avslutter Haakon.

Les mer: Daglig leder i Skarpe IT har en klar oppfordring: Engasjer deg i eget system!