Publisert:
7.5.2024
Sist endret:
8.5.2024
Forfatter:
Rikke Granrud

Ny læringsplattform i skyen

Teknologiutvikling gir nye muligheter som gagner deg som kunde.

Fordeler med et moderne læringsverktøy

Det er ikke bare programvareløsningene i seg selv som utvikles i et høyt tempo. Verktøy for opplæring og kunnskapsdeling tilrettelegger for helt andre muligheter enn før. 

For oss er det en prioritet å være ledende i bransjen når det kommer til brukeropplevelser. Derfor har vi utviklet en læringsplattform for våre kunder, slik at du som bruker kan bli kjent med systemene dine gjennom engasjerende og temabaserte kurs, i tillegg til å alltid ha produktnyheter og support tilgjengelig.

Vårt digitale læringstilbud dreier seg først og fremst om å øke tilgjengelighet, fleksibilitet og skalering rundt læring, og ikke minst om å tilby dette på en bærekraftig og kostnadseffektiv måte for deg som kunde. 

Engasjerende og fleksibel opplæring

Vårt digitale læringsunivers, Learning Universe, tilbyr opplæring til deg som bruker, uavhengig av tid og sted. Det gjør det lettere å få tilgang til opplæringsmateriell når det passer deg best, og det gir deg mer fleksibilitet til å tilpasse opplæringen din.

Vi tilbyr læring som er tilpasset den individuelle brukerens læringsstil og tempo, for å skape en mer inkluderende og effektiv læringsopplevelse. Det betyr at uansett om du foretrekker visuelle hjelpemidler, tekstbaserte guider eller interaktive øvelser, finnes det en tilnærming som passer for deg og dine ansatte  i alle våre skybaserte systemer.

Har du allerede opprettet bruker? Logg rett inn i Learning Universe →

Personlig og interaktiv læring

Vi lærer alle på ulike måter. Dersom du lærer best ved å faktisk prøve deg frem, i form av “learning by doing” på godt norsk, er konseptet for “in app”-veiledning en god mulighet for deg. Dette er en interaktiv veileder som presenteres inne i systemet, og som tar deg gjennom løsningen og de ulike skjermbildene, steg-for-steg. 

En slik steg-for-steg tilnærming passer nok ikke i alle sammenhenger, og heller ikke for alle brukere. Da er det godt å vite at du kan tilegne deg kompetanse på mer tradisjonelle måter, for eksempel gjennom webinarer – både opptak og live, digitale standardkurs, digitale læringskurs eller mer tradisjonelle digitale brukertips. Eventuelt kan du starte med en skreddersydd læringsplan. Læringsplanene består av kurs i anbefalt rekkefølge for nye kunder eller brukere som har ambisjoner om å bli superbruker i systemet.  

Du har alltid tilgjengelig hjelp

Dersom du har mer konkrete spørsmål rundt hvordan du skal gjøre noe i våre skyløsninger er kanskje Vismas Software sin AI-chat en riktig tilnærming. Det er en support-chat som vil hjelpe deg å finne svar på det du lurer på umiddelbart. Denne chatten bruker språkmodeller og kunstig intelligens på toppen av Visma Software sin kunnskapsdatabase, for å gi deg innsiktsfulle svar på faglige spørsmål innen lønn, regnskap, økonomi og rapportering. 

Sjekk ut kunnskapssenteret →

Det tradisjonelle vil bestå

Synes du dette virket skummelt? Foretrekker du fysiske kurs, eller at en kursholder eller konsulent kommer til deg og hjelper deg i gang. Du kan ta det helt med ro, du vil fortsatt ha denne muligheten –  for alle våre systemer.