Publisert:
17.1.2024
Sist endret:
8.2.2024
Hanna Eid
HR-løsning i lønnssystemet Payroll
HR og lønn er tett knyttet sammen, og skal være to løsninger som utfyller hverandre og snakker sammen.

Hva får du med Dottie HR?

Dottie HR er et strategisk verktøy for HR.  Løsningen sørger for å ivareta strenge krav til personvern og sikkerhet i bedriften din. HRM-løsningen har også dashboard som hjelper deg å vurdere bedriftens utvikling på områder som alders- og kjønnsfordeling. Automatisering og smarte løsninger sørger for at HR-ansvarlige alltid har full kontroll over alt fra ferieplanlegging og fraværsregistrering til on- og offboarding av ansatte. Fordi det er en skyløsning, kan du også koble til- og bruke skybaserte apper, noe som er en forventning blant bedriftens ansatte i dag.

Det er en selvfølge at du skal ha kontroll på ferie og fravær med en HR-løsning. Så hva er noen av funksjonene i Dottie som gjør hverdagen din enda litt enklere?

Les mer: Slik er HR-løsningen i lønnssystemet.

Funksjoner i Dottie HR

Du får innsikt som lar deg se bedriftens utvikling over tid ved å følge med på statistikk og trender. Du kan se og hente ut grafer, statistikker og oversikter til ditt verdifulle HR-arbeid.Det innebærer innblikk i alders- og kjønnsfordeling, vekst i antall medarbeidere, og statistikk ned på avdelingsnivå.

Du slipper å bekymre deg for hvordan dataen din blir behandlet. All data blir lagret i Norge. All informasjon får backup, og informasjonen i ditt system ligger helt separert fra andres.

Les mer: Fordelene ved å digitalisere lønnssystem og HR-rutiner.

GDPR blir enklere. Full portabilitet gjør det enkelt å ta med seg informasjonen sin. Dottie HR har også slette-policy med automatikk ved slutt.

On- og offboarding av ansatte går mer sømløst. De ansvarlige får tildelt roller, tidsfrister, og relevante påminnelser automatisk i systemet. Du kan lage skreddersydde sjekklister for onboarding. Hvert steg har sine egne ansvarlige og tidsfrister og du får påminnelser når tidsfrist nærmer seg.

Les mer: Fem grunner til hvorfor HR-verktøy er viktig.

Hvorfor skal løsningen inn i lønnssystemet Payroll?

Dottie HR er en HR-løsning for deg som ikke har tid til alle de uendelige administrative oppgavene som må gjøres. Det er en skyløsning i lønnssystemet Payroll for HR (Human Resource) i små og mellomstore bedrifter.

Data overføres automatisk mellom Dottie HR og Payroll slik at du ikke trenger å legge inn samme informasjon flere steder.

Ved å ta i bruk Payroll, Dottie HR og andre funksjoner, kan bedriftens ansatte og ledere involveres i enda flere HR- og lønnsrelaterte oppgaver. I tillegg til HR-systemet, har du mulighet til å la ansatte føre timer, reiser og utlegg, samt se lønnsslippen sin – alt med én og samme pålogging i én meny hvor all informasjon finnes. Ikke minst, får du samlet systemene dine slik at du kan få support og hjelp på ett sted.