Publisert:
24.5.2023
Sist endret:
2.2.2024
Rikke Granrud
Nå kan du integrere 4human HRM og lønnssystemet Payroll
Et lønnssystem uten integrasjonsmuligheter er like verdifullt som en PC uten internett.

– Jeg er veldig glad for at vi nå kan tilby integrasjon mellom HR-systemet 4human HRM og vårt eget lønnssystem Payroll, sier administrerende direktør i Visma Software, Øyvind Larsen.

Integrasjoner er viktigere enn noen gang

– Vi er opptatt av å gi mest mulig verdi til kunden våre. Integrasjoner mellom ulike systemer, gir en enorm verdi som vi ser at stadig flere kunder etterspør, sier Larsen. Et lønnssystem i dag er ikke det samme som for bare noen få år siden. Skyen er en forutsetning, og det er integrasjoner som skaper mulighetene. – Et lønnssystem uten gode integrasjonsmuligheter er omtrent like verdifullt som en PC uten mulighet til å koble seg på internett. Men, nå kan du integrere HR-systemet til 4human HRM med lønnssystemet, Payroll. Resultatet? En komplett pakke innen HR og lønn.

Skaper en naturlig sammenheng mellom HR og lønn

Payroll er Vismas flaggskip innen lønn – en fullverdig skyløsning med smart automatikk, brukervennlig brukergrensesnitt og apper for både ansatte og ledere. Systemet er en av få lønnsløsninger i markedet som tilbyr integrasjoner, sånn som denne med 4human. Med HR-pakken til 4human får du både HR-ledelse, reise- og tidsystem, håndbøker innen personal, ledelse og HMS – og løsninger for kvalitet, HMS og miljø. 4human tilbyr senior konsulenttjenester innen HR-ledelse og rådgir en rekke norske virksomheter hvert år.

Tette integrasjoner gir muligheter framover

Uavhengig av hva kundene ønsker er 4human og Visma Software opptatt av å legge til rette for at integrasjonen fungerer optimalt uavhengig av om HRM eller lønnssystemet skal være hovedsystemet.

– Vi er veldig glade for at Visma satser sammen med 4human HRM for å tilby norske bedrifter de beste og mest moderne skybaserte løsningene med fokus på de ansatte med sine tette integrasjoner, samt vokse ytterligere både i nåværende og nye markeder», avslutter administrerende direktør i 4human HRM Bjørnar T. Andersen.

For mer informasjon, ta kontakt med:

 • Øyvind Oshaug Larsen
  Administrerende direktør
  Visma Software AS
  +47 9707 7844
  oyvind.larsen@visma.no
 • Bjørnar T. Andersen
  Administrerende direktør, konsern
  4human AS
  Mobil +47 9009 8137
  bta@4human.no