Publisert:
24.5.2023
Sist endret:
15.4.2024
Hanna Eid
Visma Employee – appen som forenkler hverdagen
Slik øker bruk av nettbaserte løsninger og mobilapper både tilfredshet og effektivitet hos ansatte.

Skybasert lønnssystem: Alltid tilgjengelig, alltid effektivt

Med Visma Employee kan du nyte godt av en automatisert og skybasert tjeneste som tilrettelegger store deler av administrative oppgaver for deg. Så lenge du har tilgang til internett har du også tilgang til nødvendige, uansett hvor du er – enten via mobil eller PC. Og det beste? Appen er helt gratis.

Last ned appen i App Store 
Last ned appen i Google Play

Hva gjør Employee-appen for deg?

Employee gir deg umiddelbar tilgang til lønnsslipper, registrering av utlegg, oversikt over feriedager, og registrerte timer – alt samlet på ett sted. Glem rotete e-postutvekslinger og kompliserte dokumenter, med noen få tastetrykk finner du nøyaktig det du trenger. Enhver handling i appen kommuniseres direkte til lederen din, slik at avklaringen er det eneste som gjenstår.

Gratis guide: 10 av de viktigste grunnene til at du bør flytte lønnssystemet til skyen.

Brukervennlig og miljøbevisst

Visma Software er dedikert til å utvikle intuitive og bærekraftige digitale løsninger. Ved å flytte fra papirbaserte prosesser til digital styring, sikter vi mot å kutte CO2-utslipp i arbeidsprosesser med opptil 60%. Med støtte for elektroniske utbetalinger og integrert kalenderfunksjon for tidsregistrering og ferieplanlegging, tilbyr Employee en sømløs overgang til en mer miljøvennlig og effektiv hverdag. 

I utleggsfunksjonen i Payroll kan du også aktivere klimarapportering, slik at du alltid har oversikt over hvordan forretningsreisene dine påvirker miljøet.

Les mer om klimarapportering i Payroll her.

Visma Employee har også en høy brukertilfredshet, med en rating på 4,4 av 5 i App Store. Appen er tilgjengelig for nedlasting for både iOS og Android.

Elektronisk lønnsslipp – enklere blir det ikke

Med Employee-appen er lønnsslippen din alltid tilgjengelig, med kun ett klikk. Du kan velge å få varsler om utbetalinger, og alle detaljer om lønn, skatter og forsikringer er tilgjengelige i en oversiktlig PDF. Denne sikkerheten beskytter din private informasjon langt bedre enn tradisjonelle metoder.

Effektiv timeregistrering og planlegging av ferie

Timeregistrering er enkelt og gjøres direkte i Employee-appen, uansett om du skal registrere standardtimer eller overtid. Fravær for sykdom, foreldrepermisjon eller ferie kan raskt legges inn og godkjennes via appens kalender, som holder både deg og lederen din oppdatert om godkjenningsstatus.

Les mer: Manager-appen for deg som er leder.

Forenkling av utlegg og reiseregninger

Registrer utlegg med et bilde av kvitteringen eller manuelt via mobil eller PC. Employee foreslår automatisk dato og beløp, og det eneste du trenger å gjøre er å legge til formålet. Dette effektiviserer prosessen og reduserer den administrative belastningen.

Kilometergodtgjørelse ved reiser

Bruk appens kartfunksjon til å dokumentere reiseruter og automatisk beregne kjørte kilometer. Denne funksjonen er ideell for deg som ofte er på farten, og sikrer at du får korrekt godtgjørelse for hver kjørte kilometer.

Gratis guide: Alt om reglene for bilgodtgjørelse.

Støtte og ressurser

Alle ansatte som bruker våre tjenester for lønn og HRM får gratis support fra vårt kundeserviceteam.

Er du lønnsansvarlig i din bedrift, eller jobber du i regnskapsbyrå som kjører lønn for andre?

Employee gjør det enkelt for alle ansatte å utføre administrativt arbeid korrekt.  De ansatte registrerer selv fravær, ferieønsker, utlegg og timer – enten fra appen eller desktop. Du blir varslet og kan godkjenne like enkelt. 

Ved å implementere Visma Employee i din arbeidshverdag, kan du og teamet ditt oppnå økt effektivitet og tilfredshet. Last ned appen i dag, og opplev forskjellen selv!