Publisert:
16.4.2024
Sist endret:
16.4.2024
Karoline Dahle
Effektiviser fakturahåndteringen med avansert dokumenthåndtering
Riktig løsning for avansert dokumenthåndtering bringer en rekke fordeler til bedrifter med komplekse behov.

Advanced workflow er en innovativ løsning som setter selv de mest avanserte fakturaene dine på autopilot. Gjennom bruk av kunstig intelligens kan tjenesten endre måten du håndterer fakturaer på. 

Tjenesten tilbyr enkel integrasjon for internasjonale fakturaer, nøyaktig PO-samsvar, grundig referansesjekk og en skreddersydd arbeidsflyt som møter dine spesifikke behov. Dette er med andre ord løsningen for deg som ønsker en smartere og mer effektiv fakturaflyt. 

Hovedfunksjoner i Advanced Workflow:

  • Internasjonale fakturaer: Løsningen håndterer alle fakturaer, uansett opprinnelsesland eller format, og forenkler prosessen gjennom intelligent tolkning og effektivisering.
  • PO-matching: Automatiser sammenligningen mellom fakturaer, bestillinger og mottak. Dette er ideelt for bedrifter som håndterer omfattende vareleveranser og lagerbeholdninger.
  • Referansesjekk: Med avansert teknologi kontrolleres hver faktura nøye for å sikre at alle kostnader bokføres korrekt og uten feil.
  • Autokontering: Utviklet med smarte algoritmer og kunstig intelligens som lærer av tidligere transaksjoner for å automatisere og forenkle bokføringsprosessen.
  • Tilpasset arbeidsflyt: Konfigurer arbeidsflyten slik at den optimaliserer behandlingen av inngående fakturaer etter dine spesifikke behov.
  • Multiklientbehandling: Håndter flere klienter samtidig og rediger flere dokumenter effektivt i ett brukervennlig grensesnitt.
  • Dynamisk Dashboard: Få komplett innsikt og kontroll over fakturaprosesser og automatiseringsnivået i bedriften med et intuitivt og informativt dashbord.

Sikrer nøyaktighet

Advanced Workflow sikrer en imponerende høy nøyaktighetsrate med automatisert fakturaavlesning på hele 99,6 prosent. Med funksjonalitet for håndtering av flere klienter og et dynamisk dashboard gir løsningen deg full oversikt og kontroll, slik at du kan dedikere mer tid til strategisk arbeid og verdiskaping.

Ta tiden tilbake ved å redusere manuelle prosesser, og la teknologien jobbe for deg. Velg avansert dokumenthåndtering for en smartere, mer kostnadseffektiv fakturaflyt, som er kompatibel med både Business NXT og Visma Net.