Publisert:
21.5.2024
Sist endret:
21.5.2024
Forfatter:

Contracting NXT – neste steg for håndverkerbransjen

Contracting NXT er den nyeste skybaserte bransjeløsningen for håndverksbedrifter.

NXT symboliserer en forpliktelse til fremtiden – et løfte om kontinuerlig forbedring og utvikling av teknologi for håndverkere.

Bruker du Visma Contracting? Les hvordan du kommer i gang med Contracting NXT her.

Hvorfor Contracting NXT?

Contracting NXT er en systempakke som er basert på den gamle traveren: Visma Contracting. Visma Contracting har kontinuerlig blitt utviklet side om side med våre kunder og andre bransjeaktører gjennom 30 år. Det er stoltheten i bransjen som er drivkraften bak neste kapittel: Contracting NXT. 

Som en moderne, sikkert og skybasert pakkeløsning er ambisjonen for Contracting NXT å møte dine forventninger, og fremtidens krav.

Se den digitale lanseringen av Contracting NXT her.

Hva gjør Contracting NXT unik?

Contracting NXT er ikke bare en oppgradering; det er en transformasjon. Vi har beholdt det beste fra Visma Contracting og forbedret systemet med nye, innovative funksjoner. Contracting NXT samler alle arbeidsprosesser i én helhetlig systempakke, som dekker dine behov innen ordre, prosjekt, lagerstyring, økonomi, rapportering og lønn og HR. Pakken er designet for å skape bedre flyt i hverdagen din, slik at du kan øke effektiviteten.

Ordre og prosjektstyring

Selve hjertet av løsningen er ordre og prosjektstyring. I Contracting Works samler og administrerer du alle dine oppdrag, ordre og prosjekter på en effektiv måte, fra begynnelse til slutt, med full fleksibilitet for samhandling med feltløsninger. 

Contracting Works har i noen år vært tilgjengelig som en enkeltstående tjeneste med integrasjon mot andre økonomi- og lønnssystemer. I Contracting NXT sørger vi for å koble denne sentrale bransjeløsningen sammen med resten av dine administrative løsninger – i én komplett pakke. 

Økonomi og regnskap

ERP-systemet i Contracting NXT er Business NXT. I Contracting NXT har Business NXT et bransjetillegg, hvor du kan definere egne bransjespesifikke skjermbilder og bransjefunksjonalitet som gjør løsningen enda mer egnet for håndverksbedrifter. Dersom du har brukt Visma Contracting tidligere, vil du også kjenne deg igjen.

Lønn og HR

I Contracting NXT løser du alt som har med lønn og lønnsrelaterte prosesser å gjøre i Payroll. Payroll er allerede Norges ledende skybaserte lønns- og HR-system, og produserer nærmere 350 000 lønnsslipper hver måned. HR-tjenesten Dottie passer for deg som har behov for en HR-løsning for oppfølging av ansatte.

Rapportering og budsjettering

Rapporteringsverktøyet OneStop Reporting blir også levert som del av Contracting NXT. Her finner du et stort utvalg av standardrapporter med mulighet for å skreddersy egne rapporter. Det gir deg innsikten til å ta økonomiske beslutninger basert på nøyaktig innsikt.